AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dursun Ali Erzincan Kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Dursun Ali Erzincan Kimdir?​

DURSUN ALİ ERZİNCANLI’NIN HAYATI Dursun Ali Erzincanlı Erzurum’da 1969 yılında doğdu… Abdurraman Şerif Beygu İlköğretim Okulu’nu bitirdikten sonra, bir bölümü Gürcükapı Camii’nde, diğer bölümü de Erzurum Müftülüğü’nde olmak üzere üç yıl Kur’an kursu talebeliği yaptı.
Dursun Ali Erzincanlı nerede yaşıyor?
Erzurum Müftülüğü ve Gürcükapı Camii’nde, 3 yıl boyunca Kur’an-ı Kerim ve din dersleri alan Dursun Ali Erzincanlı, lise eğitimini Erzurum İmam Hatip Lisesi’nde tamamlamıştır. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Edebiyat bölümünü kazandı. Bundan dolayı ailesi ile İstanbul’a göç ettiler.
40 yaşındasın şiiri kime ait?
40 Yaşındasın şiiri – Dursun Ali Erzincanlı

Dursun Ali Erzincan kaç yaşında?​

53 yaşında (1969)Dursun Ali Erzincanlı / Yaş
Erdal Erzincan aslen nerelidir?
Erdal Erzincan (d. 1971, Erzurum), Türk halk müziği sanatçısıdır. Küçük yaşlardan itibaren yaşadığı bölgenin folklorunu gözlemlemeye başladı ve bağlamayla o yaşlarda tanıştı. 1981 yılında İstanbul’a yerleşti ve 1985 yılında Arif Sağ Müzik Kursu’nda dersler almaya başladı.
Dursun Ali Erzincanlı’nın babası kimdir?
Osman ErzincanlıDursun Ali Erzincanlı / Babası
ErzurumDursun Ali Erzincanlı / Doğum yeri
Yağmur şiiri kim yazdı?
Yağmur şiiri – Nurullah Genç
Gelseydin şiiri kime ait?
Gelseydin şiiri – Dursun Ali Erzincanlı

Dursun Ali Erzincanlı nin kaç çocuğu var?​

Yönetmenliğini Nazif Tunç’un yaptığı Veysel Karani ve Rabia filmlerinde başrolde oynadı. Evli ve üç çocuk babasıdır.
Erdal erzincan alevi mi?
DUVAR – Sanatçı Erdal Erzincan sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Erzincan, “Hemen hemen her gün alevi olduğum için olmadık hakaretlere maruz kalıyorum” dedi.
Erdal Erzincan parmağı neden yamuk?
Kücükken top oynamayı sevdigim bir çocuk oldugumdan dolayı saglam parmagım kalmadı.Sürekli top çarpmaları sonucu şişen parmaklarıma birşey yapmadım.

Dursun Ali Erzincanlı durumu nasıl?​

Timetürk’te yayınlanan sevilen şair Dursun Ali Erzincanlı’nın ölüm haberi sosyal medyayı salladı. Asılsız çıkan haberlerden sonra 52 yaşındaki şair Dursun Ali Erzincanlı, hayatta olduğunu Twitter hesabından esprili şekilde açıkladı.
Dursun Ali Erzincanlı Çorumlu mu?
Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ünlü televizyon programcısı Ömer Döngeloğlu ve şiir yorumcusu Dursun Ali Erzincanlı`yı Çorumlu sevenleriyle buluşturan Çorum Belediyesi, programı izleyen çok sayıdaki seyirciye duygulu anlar yaşattı.
Yağmur şiiri nasıl yazıldı?
Yağmur şiiri yazıldığı anda on yıllık bir geçmişe sahipti. Yani 1980-1990 arasında on yıl, niye benim bir naatım yok, niye ben bir naat yazamıyorum diye acı çekmiş bir adamım ben. Ve o acının, o ıstırabın sonucunda yazılmıştır.

Geri