Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Durmus Yilmaz nereli?

Editör

Yeni Üye

Durmus Yılmaz nereli?​

UşakDurmuş Yılmaz / Doğum yeriUşak, İç Anadolu ve Ege Bölgesi arasında bir geçiş bölümünü teşkil eden İç Batı Anadolu eşiği üzerinde yer alan Uşak ilinin merkez şehridir. Vikipedi

Durmuş Döven kimdir nerelidir?​

18 Nisan 1961 yılında Ankara’da doğan Durmuş Döven evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilen Durmuş Döven, uçaklarla çok ilgili, pilotluğu ise bir tutkusu olarak tanımlamaktadır. Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd.

Durmuş Döven ne iş yapıyor?​

Durmuş Döven ne iş yapıyor?
Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven aynı zamanda “Türkiye’nin Depocusu” olarak da biliniyor.

Durmuş Döven kaç yaşında?​

61 yaşında (18 Nisan 1961)Durmuş Döven / Yaş

Durmuş Yılmaz hangi parti?​

İyi PartiDurmuş Yılmaz / Partisi

Durmuş Yılmaz hangi partilerde görev yaptı?​

Durmuş Yılmaz hangi partilerde görev yaptı?
7 Haziran 2015 Türkiye genel seçimlerinde MHP Uşak 1. sıra milletvekili adayı oldu ve seçildi. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan erken genel seçimlerde tekrar MHP Uşak 1. sıra milletvekili adayı olduysa da seçilemedi. 2018 Türkiye genel seçimlerinde, İYİ Parti’den Ankara milletvekili seçildi.
Reysaşın sahibi nereli?​
Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı 18 Nisan 1961 yılında Ankara’da doğan Durmuş Döven evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilen Durmuş Döven, uçaklarla çok ilgili, pilotluğu ise bir tutkusu olarak tanımlamaktadır.
Rygyo nun sahibi kimdir?​
REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, Reysaş Taşımacılık ve Lojistik AŞ’nin bir iştirakidir.

Reysas ne iş yapar?​

Reysas ne iş yapar?
Reysaş; oto taşıma, lojistik, uluslararası taşıma, akaryakıt taşıma, forwarding, depolama gibi lojistik sektöründeki diğer hizmetleri ile yurt içerisindeki faaliyetlerinde, lojistik hizmetlerinin payını arttırmış ve yurt dışı taşımacılığa da başlayarak kısa süre içerisinde büyümüş ve gelişmiştir.

Reysaş GYO sahibi kimdir?​

Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi üzerine de Yüksek Lisans yapmıştır. 1990 yılında Reysaş Lojistik ve Taşımacılık firmasını kuran Durmuş Döven, lojistik sektöründen önce inşaat, ithalat, üretim gibi alanlarda faaliyet göstermiştir.

Dursun Yılmaz kim?​

18 Nisan 2006 – 18 Nisan 2011 tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı oldu. 7 Haziran 2015 – 1 Kasım 2015 tarihleri arasında da MHP’den 25. Dönem Uşak Milletvekili oldu. 2017 senesinin Ekim ayında, Meral Akşener’in yeni partisi İyi Parti’nin kurucu üyeleri arasında yer aldı.

Durmuş Yılmaz hangi okul mezunu?​

Durmuş Yılmaz hangi okul mezunu?
Londra Şehir ÜniversitesiUniversity College LondonBayes Business SchoolDurmuş Yılmaz/Eğitim

Durmuş Yılmaz hangi yıllarda?​

Durmuş Yılmaz
Görev süresi 18 Nisan 2006 – 18 Nisan 2011
Cumhurbaşkanı | Ahmet Necdet Sezer (2006-2007) Abdullah Gül (2007-2011)
Başbakan | Recep Tayyip Erdoğan
Yerine geldiği | Süreyya Serdengeçti

Durmuş Yılmaz Hangi partiden milletvekili?​

Reysaş hangi ülkenin?​

Reysaş hangi ülkenin?
“Türkiye’nin depocusu” Reysaş, gelecekte liderliğe aday Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven inşaattan otomotive, taşımacılıktan istasyon işletmeciliğine kadar pek çok iş kolunda yaptığı yatırımları Platin Dergisi ile paylaştı..

Durmuş Yılmaz Uşaklıdır ve İç Batı Anadolu eşiği üzerinde yer alan Uşak ilinin merkez şehri olan Uşak'ta doğmuştur.

Durmuş Döven ise Ankara doğumludur ve evli, 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilen Durmuş Döven, uçaklarla ilgilenmekte olup, Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır. Ayrıca pilotluk tutkusuna sahiptir.

Reysaş, oto taşıma, lojistik, uluslararası taşıma, akaryakıt taşıma, forwarding, depolama gibi lojistik sektöründeki hizmetleriyle yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren bir şirkettir. Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi ise Reysaş Taşımacılık ve Lojistik AŞ'nin iştirakidir.

Durmuş Yılmaz ise İyi Parti üyesidir. Siyasi kariyerinde MHP ve İYİ Parti gibi partilerde görev almıştır. Ankara milletvekili seçilen Durmuş Yılmaz, 7 Haziran 2015 Türkiye genel seçimlerinde MHP'den Uşak 1. sıra milletvekili seçilmiş ve daha sonra İYİ Parti'den Ankara milletvekili olmuştur.

Durmuş Yılmaz, Merkez Bankası Başkanı olarak görev almış ve MHP'den Uşak Milletvekili seçilmiştir. Ayrıca Meral Akşener'in kurucu üyeleri arasında yer almıştır.

Eğitimine gelince, Durmuş Yılmaz Londra Şehir Üniversitesi, University College London ve Bayes Business School'da okumuştur.

Son olarak, Reysaş'ın Türkiye'nin bir şirketi olduğu ve lojistik sektöründe faaliyet gösterdiği bilgisine de değinilmiş.

Geri