AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Duravit hangi ulkenin mali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Duravit hangi ülkenin malı?​

DURAVİT 1817 yılında Almanya’da, Hornberg’da seramik alanında sektöründe kurulan bir aile şirketi. 200 yıl önce Karaormanlar’da sadece seramik mutfak eşyaları için yola çıkan Duravit bugüne gelince, Mısır’dan Çin’e Hindistan’dan Türkiye’ye üretim tesisleri olan dünyada bir vitrefiye devi.
Duravit nerede üretiliyor?
Almanya’nın Kara Ormanının kalbinde, Hornberg’de bulunan Duravit Tasarım Merkezi çok otantik bir Duravit deneyimi sunuyor.

Duravit klozet kimin?​

Duravit, 1817 yılında kurulan Duravit AG bünyesindeki seramik, banyo mobilyaları, duş tepsileri ve küvetleri, döner ve Wellness sistemleri, duş-tuvalet ve aksesuarları markasıdır. Ürünleri 130’dan fazla ülkede satılmaktadır. Duravit AG Almanya merkezlidir.
Bocchi Türk malı mı?
68 yıllık deneyime sahip İtalyan banyo markası Bocchi, ürün çeşitliliği, renk seçenekleri ve özellikleri ile dikkat çekiyor. Türkiye’deki fabrikada üretim yapan, İtalya, ABD, İngiltere ve Rusya şirketleri aracılığıyla dünya genelinde geniş bir kullanıcı ağına hitap eden marka; 4 kıtada, 57 ülkeye ihracat yapıyor.
İleri teknolojiyle geliştirdiği ürün yelpazesini her geçen gün biraz daha genişleten BOCCHI, bugün Gebze’de konumlanan fabrikalarında 600 kişilik kadrosu ile yıllık 1.000,000 adet üretim kapasitesine sahip.
Bocchi hangi marka?

Bocci nerede üretiliyor?​

Asma tuvalet kaç kilo taşır?
sırtını dayadığı kankisi gömme rezervuar 400 ile 600 kiloya kadar yük taşıdığından üzerinde rahatlıkla işinizi göreceğiniz tuvalet taşıdır. isteyenler 2 kişi üstüne çıkıp sevişebilirler sıkıntı yaratmaz.

Asma klozet ölçüleri standart mı?​

Asma Klozet veya Gömme Rezervuara Sahip Klozet Ölçüleri Genişlikleri de yine standart 35 cm’dir. Bu klozetler banyo ve tuvaletinizi daha ferah gösterdikleri ve ayakları olmadığından temizlikleri daha kolay olduğu için günümüzde daha sık tercih edilmektedirler.
Bocchi lavabo hangi ülkenin?
Banyo ürünleri sektöründe faaliyet gösteren 68 yıllık İtalyan markası Bocchi’yi satın alıp Türkiye’de üretime başlayan Şadi Burat, “Gelirlerimizin yüzde 87’si döviz cinsinden. Türkiye’de 660 kişiye istihdam sağlıyoruz. Gebze’deki fabrikamızda 1 milyon adet üretim kapasitesine sahibiz” dedi.

Geri