AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dünyanın En Güzel Uçan Kağıt Uçağı

haberci

Yeni Üye
En hoş uçan uçak nasıl yapılır
Kağıttan uçan uçak yapma
Eğer çocuğunuza şahane bir kağıttan uçak yapmak istiyor fakat bir türlü onun uçmasını sağlayamıyorsanız Aşağıda gösterilen yöntemi takip edin Sonuçtan memnun olacaksınız
*

Merhaba! Kağıttan uçan bir uçak yapmanın inceliklerini paylaşmak isterim. İşte size adım adım bir kağıttan uçak yapma yöntemi:

1. İhtiyacınız olan malzemeler:
- Bir sayfa boyutunda düz ve temiz kağıt
- Makas
- Kalem
- Raptiye veya bant

2. Adım 1: Kağıdınızı düz bir zemine yayın ve köşelerini üçgen bir şekilde kırın. Daha sonra ortasından yukarı doğru katlayın.

3. Adım 2: Katladığınız kağıdın kenarlarını tekrar içe doğru kıvırarak uçağın kanatlarını oluşturun. İki tarafı da simetrik olacak şekilde ayarlayın.

4. Adım 3: Kağıdın ön tarafını biraz daha içe doğru katlayarak uçağın burun kısmını oluşturun. Bu kısmın sivri olması uçağın hızını artırabilir.

5. Adım 4: Uçağınızın kanatlarını aşağı doğru bükerek hafif bir yükseklik verin. Böylece uçağınız daha istikrarlı bir biçimde uçabilir.

6. Adım 5: Uçağınızın arkasına bir raptiye veya bant yerleştirerek, kağıdın bu kısmını sıkıca tutturun. Bu sayede uçağınızın şeklinin korunmasını sağlayabilirsiniz.

Umarım bu adımlar doğrultusunda çocuğunuza harika bir kağıttan uçak yapabilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yaptığınız uçaklarla keyifli uçuşlar dilerim! Eğer daha fazla bilgi veya yardım isterseniz, sormaktan çekinmeyin.

Geri