AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dunyada en cok kimin Bitcoini var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Dünyada en çok kimin Bitcoini var?​

Satoshi Nakamoto’nun yaklaşık 1 milyon adet Bitcoin’e sahip olduğu tahmin ediliyor. Bu rakam, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesini gördüğü 10 Kasım 2021 fiyatı baz alındığında yaklaşık 68.744 milyar dolara tekabül ediyor.

Kripto para sahibi kim?​

Gizemli bir figür olan Satoshi Nakamoto ise ilk kez bu makaleyle internette görünür olmuş ve bu sayede “Satoshi Nakamoto” adı, Bitcoin kripto para birimine kalıcı olarak bağlanmıştır.

Block One şirketi kimin?​

Block One şirketi kimin?
block.one, EOSIO Ekosistemi ve Everipedia block.one, Haziran 2017’de EOS kripto parasını halka sunmaya başlayan ve 4 milyar doları aşan (bir ICO için rekor) bir para arzı teklifi alan, Cayman Adaları’nda kayıtlı bir şirkettir. Daniel Larimer, kurulduğu dönemde block.one şirketinin Baş Teknoloji Yöneticisi’dir.

Mana kaç TL?​

Mana kaç TL?
MANA Fiyatı Canlı Veri Decentraland bugünkü fiyatı ₺16.94 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺5,853,157,312 TRY.

Bitcoin 2009 fiyatı ne kadar?​

Bitcoin (BTC) hakkındaki dokümanlar ilk teknik olarak Satoshi Nakamoto adlı kişi tarafından Ekim 2008 tarihinde yayınlanmıştı. Daha yeni çıkan bir konsept olduğu için de henüz bir fiyata sahip değildi. 2009 yılında Bitcoin (BTC) fiyatı, 0 dolardı. 2010 yılında ise Bitcoin ile ilk alışveriş yapıldı.

XEC ECash Coin nedir?​

ECash, elektronik olarak nakit kullanılarak tasarlanmış bir kripto para birimidir. E-postaların icat edildiği zaman çevrimiçi olarak doğrudan mesaj göndermeyi mümkün kılıyor. ECash de çevrimiçi bir şekilde diğer kişilere doğrudan para göndermeyi mümkün kılıyor.

BTC Hesabı Nasıl Açılır?​

BTC Hesabı Nasıl Açılır?
Bitcoin Hesap Açma Adım Adım Bitcoin Hesabı Nasıl Açılır?
- 1.Adım: Binance.com’a Gidin.
- Adım: Kullandığınız Mail Adresini ve Güvenli Şifrenizi Girin.
- Adım: Doğrulamayı Tamamlayın.
- Adım: Mail Adresinize Gelen Kodu Girin.
- Adım: Tebrikler Bitcoin Hesap Açma İşlemlerini Tamamladınız!

Yoyow nereli?​

Yoyow nereli?
twitter’da kripto para üzerine paylaşım yapan, kimliği bilinmeyen bir türk balinası. elinde dönderdiği paralar yüzbinlerce insanın ömrü boyunca çalışsa yine kazanamayacağı miktar.

Yoyow balina kimdir?​

YOYOW, en çok kullanılan sosyal medya hesaplarından biri olan Twitter’da kripto paralarla alakalı paylaşım yapan ve çok uluslu balinalar ile ortaklaşa coinlere girip long / short işlemlerinden servetine servet katan biri olarak biliniyor.

Satoshi Nakamoto'nun Bitcoin miktarı hakkında verdiğiniz bilgi doğru olabilir, ancak ona atfedilen 1 milyon adet Bitcoin'in dolara çevrilmiş değeri 68.744 milyar dolar olabilir. Satoshi Nakamoto'nun kimliği halen bilinmemektedir ve Bitcoin'in yaratıcısı olarak kabul edilmektedir.

Block One şirketi, EOSIO Ekosistemi ve Everipedia gibi projelerle tanınan bir şirkettir. Daniel Larimer, şirketin kurucularından biri ve Baş Teknoloji Yöneticisi olarak hizmet vermektedir. Block One, Cayman Adaları'nda kayıtlıdır ve 2017 yılında EOS kripto parasını halka sunmaya başlamıştır.

Decentraland (MANA) kripto para biriminin güncel fiyatı 16.94 TL ve 24 saatlik işlem hacmi 5,853,157,312 TL olarak verilmiştir.

Bitcoin'in 2009 yılında fiyatı 0 dolardı çünkü o dönemde henüz piyasa değeri belirlenmiş değildi. Bitcoin ile ilk alışverişin yapıldığı yıl ise 2010 olarak belirtilmektedir.

ECash Coin (XEC), elektronik nakit olarak tasarlanmış bir kripto para birimidir. E-posta aracılığıyla çevrimiçi para göndermeyi sağlayan bir sistem olarak tanımlanmaktadır.

BTC hesabı açma süreci, genellikle bir kripto para borsası üzerinden gerçekleştirilir. Örneğin, adımlar arasında Binance.com'a giderek mail adresi ve şifre ile giriş yapmak, doğrulama işlemlerini tamamlamak ve mail adresine gelen kodu girmek gibi adımlar bulunabilir.

Yoyow hakkında verilen bilgiler, Twitter üzerinde kripto paralarla ilgili paylaşımlarda bulunan bir kişiye ait olabilir. Ancak detaylı bir bilgi verilmediği için Yoyow'un tam olarak kim olduğu konusunda net bir açıklama yapılamamaktadır. Balinalar genellikle büyük miktarlarda kripto parası bulunan yatırımcılar olarak bilinmektedir.

Geri