Dunyanın En iyi Aşcıları
Gordon Ramsay
Gordon James Ramsay, aşcılık sektorunde buyuk bir isimdir Dunyanın en iyi 10 Aşcısı arasında yer alır 8 Kasım 1966 tarihinde Johnstone İskocya'da doğdu
Jamie Oliver
Naked Chef lakaplı Jamie Oliver televizyon şovlarının aranan isimlerindendir Dunyanın en iyi aşcılarından olan İngiliz Şef Jamie Oliver İtalyan mutfağı konusunda uzmanlaşmıştır
Anthony Bourdain
Anthony Bourdain, dunyanın en unlu Aşcıları arasındadır, 20 yıldan uzun suredir aşcılık sektorunde calışmaktadır Culinary Institute of America'dan mezun olan Anthony Bourdain, sertifikalı mutfaklarda calıştı
Paul Bocuse
Paul Bocuse Fransa'da mutfak sanatının babası olarak bilinir O bir efsane olmuştur ve Nouvelle mutfağı ile ilgili yuce şefler arasında adlandırılır
Thomas Keller
Thomas Keller, Kaliforniya'daki The French Laundry'nin şefi ve sahibidir Bouchon Yemek Tarifleri ve The French Laundry Cookbook gibi odullu tarif kitaplarıyla tanınmış bir yazardır
Rocco DiSpirito
19 Kasım 1966 tarihinde doğan Rocco DiSpirito, mutfakta yemek deneyimine 11 yaşında başladı Onun yemek yeteneğini geliştirmek icin 16 yaşında Culinary enstitusune katıldı DiSpirito ozel fuzyon pişirme ve İtalyanAmerikan yemekleri unludur
Wolfgang Puck
8 Temmuz 1949 tarihinde doğdu Los Angeles merkezli lokantacı, işadamı ve televizyon kişiliğidir Son zamanlarda en yuksek kazanan şef olarak kabul edilmiştir
Emeril John Lagasse
15 Ekim 1959 tarihinde doğdu ve Amerika Birleşik Devletleri'nde cok sayıda dunyaca unlu restoran şefi sahibi oldu Lagasse, 2006 yılı icinde Uluslararası Uzay İstasyonu, NASA'nın astronotlar icin gıda kalitesinin iyileştirilmesi icin doğru besin secimi hakkında bircok tariflerle katkıda bulunmuştur
Todd English
William Todd English, 29 Ağustos 1960 tarihinde doğdu Todd English ile Yemek Pişirmeadlı televizyon şovu Todd English tanınmış bir aşcı yaptı İngiliz ABD merkezli Delta Airlines baş aşcı olarak bile calışır
Charlie Trotter
Charlie Trotter, 8 Eylul 1959 Chicago'da doğdu Wisconsin Universitesi'nde siyaset bilimi alanından mezundur 14 yemek kitapı ve 3 yonetim kitabı hazırladı
Gordon Ramsay
Gordon James Ramsay, aşcılık sektorunde buyuk bir isimdir Dunyanın en iyi 10 Aşcısı arasında yer alır 8 Kasım 1966 tarihinde Johnstone İskocya'da doğdu
Jamie Oliver
Naked Chef lakaplı Jamie Oliver televizyon şovlarının aranan isimlerindendir Dunyanın en iyi aşcılarından olan İngiliz Şef Jamie Oliver İtalyan mutfağı konusunda uzmanlaşmıştır
Anthony Bourdain
Anthony Bourdain, dunyanın en unlu Aşcıları arasındadır, 20 yıldan uzun suredir aşcılık sektorunde calışmaktadır Culinary Institute of America'dan mezun olan Anthony Bourdain, sertifikalı mutfaklarda calıştı
Paul Bocuse
Paul Bocuse Fransa'da mutfak sanatının babası olarak bilinir O bir efsane olmuştur ve Nouvelle mutfağı ile ilgili yuce şefler arasında adlandırılır
Thomas Keller
Thomas Keller, Kaliforniya'daki The French Laundry'nin şefi ve sahibidir Bouchon Yemek Tarifleri ve The French Laundry Cookbook gibi odullu tarif kitaplarıyla tanınmış bir yazardır
Rocco DiSpirito
19 Kasım 1966 tarihinde doğan Rocco DiSpirito, mutfakta yemek deneyimine 11 yaşında başladı Onun yemek yeteneğini geliştirmek icin 16 yaşında Culinary enstitusune katıldı DiSpirito ozel fuzyon pişirme ve İtalyanAmerikan yemekleri unludur
Wolfgang Puck
8 Temmuz 1949 tarihinde doğdu Los Angeles merkezli lokantacı, işadamı ve televizyon kişiliğidir Son zamanlarda en yuksek kazanan şef olarak kabul edilmiştir
Emeril John Lagasse
15 Ekim 1959 tarihinde doğdu ve Amerika Birleşik Devletleri'nde cok sayıda dunyaca unlu restoran şefi sahibi oldu Lagasse, 2006 yılı icinde Uluslararası Uzay İstasyonu, NASA'nın astronotlar icin gıda kalitesinin iyileştirilmesi icin doğru besin secimi hakkında bircok tariflerle katkıda bulunmuştur
Todd English
William Todd English, 29 Ağustos 1960 tarihinde doğdu Todd English ile Yemek Pişirmeadlı televizyon şovu Todd English tanınmış bir aşcı yaptı İngiliz ABD merkezli Delta Airlines baş aşcı olarak bile calışır
Charlie Trotter
Charlie Trotter, 8 Eylul 1959 Chicago'da doğdu Wisconsin Universitesi'nde siyaset bilimi alanından mezundur 14 yemek kitapı ve 3 yonetim kitabı hazırladı