Dünya Kick Boks Şampiyonu milli boksör Yavuz Özden, İstanbul Zeytinburnu'ndaki bir camide dehşet saçtı.
Özden'in engelli tuvaletini kontrol etmek için kapıyı tekmeleyerek içeri girmek istediği iddia edildi. Caminin temizlik görevlisi Osman Amaç kendisine haber verildikten sonra duruma müdahale ederek kontrolün bu şekilde yapılamayacağını şikayetlerin belediyeye iletilmesi gerektiğini söyledi.
Namazın kıldıktan yaklaşık 45 dakika sonra dışarıya çıkan Osman Amaç, tartıştığı Yavuz Özden tarafından saldırıya uğradı.
Çenesi kırılan cami görevlisi Osman Amaç'ın yüz felci geçirdiği öğrenildi.
"Çeneme vurdu, bana attığı yumruk sırasında ben 1 yumruk yedim sandım ama değilmiş. Bana bayağı sallıyormuş. Bu arkadaşın sonradan da boksör olduğunu öğrenmişler.
Şu an ameliyat oldum. Çenemde platin var, vida ve lastikler var. 4 gün hastanede yattım, sol tarafım şu an tutmuyor, hissetmiyorum. Doktorlar bana ameliyata girmeden yüzümün felç geçireceğini, yüzde 50 ihtimal olduğunu söylediler. Şu an hissetmiyorum."
Haber Kaynağı :12punto
Özden'in engelli tuvaletini kontrol etmek için kapıyı tekmeleyerek içeri girmek istediği iddia edildi. Caminin temizlik görevlisi Osman Amaç kendisine haber verildikten sonra duruma müdahale ederek kontrolün bu şekilde yapılamayacağını şikayetlerin belediyeye iletilmesi gerektiğini söyledi.
Namazın kıldıktan yaklaşık 45 dakika sonra dışarıya çıkan Osman Amaç, tartıştığı Yavuz Özden tarafından saldırıya uğradı.
Çenesi kırılan cami görevlisi Osman Amaç'ın yüz felci geçirdiği öğrenildi.
"KAPILARI TEKMELEYEREK KONTROL ETTİ"
Olayla ilgili konuşan Osman Amaç,“Ben yukarıya çıktım adam kapıları tekmeleyerek dolu mu boş mu diye kontrol ediyordu. Ben kendisine tekmeyle kontrol edilemeyeceğini söyledim."dedi."BİR ANDA SALDIRIP ÇENEME VURDU"
Yavuz Özden'in bir anda kendisine saldırdığını iddia eden Amaç şöyle devam etti:"Çeneme vurdu, bana attığı yumruk sırasında ben 1 yumruk yedim sandım ama değilmiş. Bana bayağı sallıyormuş. Bu arkadaşın sonradan da boksör olduğunu öğrenmişler.
Şu an ameliyat oldum. Çenemde platin var, vida ve lastikler var. 4 gün hastanede yattım, sol tarafım şu an tutmuyor, hissetmiyorum. Doktorlar bana ameliyata girmeden yüzümün felç geçireceğini, yüzde 50 ihtimal olduğunu söylediler. Şu an hissetmiyorum."
Haber Kaynağı :12punto