AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Duman-Paranoya

haberci

Yeni Üye
Duman Paranoya
Duman Paranoya şarkısı
Duman Paranoya şarkı sozu
ortada birileri var ,ortada birileri var
ortada birileri birileri var
orda da birileri var, orda da birileri var
orda da birileri biri var
burda da birileri var,burda da birileri var
eli var,kolu var,kuyruğu var
arkamızdan koşarlar
eni var,boyu var,boynuzu var
aklımızı alırlar
biri var seslerinden
biri var sozlerinden
biri var,biri var bana inanma seslerinden yazdım şarkılar
biri var,biri var bana inanma sozlerinden caldım satırlar
o odada birileri var,o odada birileri var
o odada birileri birileri var
bu odada da birileri var,bu odada da birileri var
bu odada da birileri biri var
şu odada birileri var,şu odada birileri var
Alıntıdır

Merhaba! "Paranoya" şarkısı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Duman'ın bu şarkısı gerçekten de dikkat çekici ve etkileyici bir şarkıdır. Şarkının sözlerinde, bir korku ve endişe havası hissedilirken, birilerinin varlığına duyulan şüphe ve korku üzerine odaklanılmıştır.

Sözlerde belirtilen "birileri" ile anlatılmak istenen genellikle algılarımızı manipüle etmeye çalışan, bize zarar vermek isteyen ya da bizi kandırmaya çalışan kişileri temsil edebilir. Bu insanlar bizi takip ediyormuş gibi hissettirirken, düşüncelerimizi ele geçirmeye ve kontrol altına almaya çalışırlar.

Şarkıda yer alan "biri var seslerinden, biri var sözlerinden" gibi ifadeler, bu tür zararlı kişilerin iç seslerimizdeki kuşkuları ve dış seslerdeki aldatmacaları temsil edebileceğini düşündürmekte.

Duman'ın "Paranoya" şarkısının sözleri, insan psikolojisindeki karanlık noktalara dokunarak, dinleyiciyi düşündüren ve etkileyen bir yapıya sahip. Bu şarkıyı dinlerken, belki de kendi korkularımızı, endişelerimizi ya da şüphelerimizi gözden geçirmemize neden olabilir.

Geri