AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Duman grubu kac para aliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Duman grubu kaç para alıyor?​

Duman grubu ortlama 40 bin TL alıyormuş konser başına. Şebnem Ferah da 40 ile 50 bin arasında.

Konser vergisi ne kadar?​

satilan her sinema, tiyatro, konser ve etkinlik bileti için belediye tarafindan oraninda alinan vergidir ayni zamanda.
Konser nasıl düzenlenir?
Sorunsuz bir konser organizasyonu için yapılması gerekenler
- Adım 1: Bütçenizi Planlayın.
- Adım 2: Yetenek Satın Alma.
- Adım 3: Mekanınızı Hazırlayın.
- Adım 4: Konser Tarihini Kesinleştirin.
- Adım 5: Lojistik.
- Adım 6: Bilet Fiyatlandırması
- Adım 7: Konserinizi Tanıtın.
- Adım 8: Katılımcılarınıza Teşekkürler.
Tarkan konser biletleri ne kadar?
Bu etkinlik için ortalama bilet fiyatı 336,00 TRY tutarındadır, toplu bilet alımları için buradan iletişime geçebilirsiniz.

Programa çıkan sanatçılar para alıyor mu?​

Arada bir davet edilenler değilse de “düzenli konuklar”ın çoğu, televizyon kanallarından ücret alıyor. Düzenli davet edilen bu konuklar bazen “Güvenlik Danışmanı” gibi unvan verilerek kanalın kadrolu elemanı haline getiriliyor. Ama genellikle anlaşmalar sözlü ve kayıt dışı oluyor, ödeme de “telif” biçimde yapılıyor.

Konser vergisi nedir?​

Organizatörlerin düzenlediği ve eser/hasılat bildirimlerini gerçekleştirdiği etkinlikler, brüt hâsılattan %18 KDV ve %10 Rüsum (eğlence vergisi) düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden meslek birliği koruma oranı ve ilgili yılın tarifesine göre ücretlendirilir.
Eğlence vergisini kim öder?
Genel ve Katma Bütçeli İdarelerle İl Özel İdareleri ve Köyler tarafından yürütülen spor müsabakaları, at yarışları ve benzeri faaliyetlerde bilet bedeli ile birlikte alınan vergi takip eden 20 gün içinde ilgili belediyeye ödenir.
Konser organizatörü nasıl olunur?
Nasıl Organizatör Olunur? Organizatör olmak için herhangi bir resmi eğitim zorunluluğu bulunmamaktadır. Çeşitli enstitü ve akademilerin, Etkinlik ve Organizasyon Yönetimi sertifika programları mevcuttur.

Konser organizatörlüğü nedir?​

Organizatör, konser, sergi, seminer, festival, konferans gibi çeşitli etkinlikleri kısıtlı bir zaman içinde planlayarak organizasyonun davetli, lokasyon, ulaşım, malzeme gibi tüm detayları ile ilgilenen kişidir.

Tarkan konser başı ne kadar alıyor?​

Yılbaşını ailesi ile ayrı geçirmek istemeyen Tarkan sahne alacağı otelde eşi ve kızı için de yer ayırtttı. Ekibine hazırlıklar için talimatlar göndermeye başladığı da konuşuluyor. 49 yaşındaki şarkıcının 31 Aralık gecesi için 5 milyon lira alacağı iddia edildi.
Tarkan 2021 Konser Verecek mi?
Her yıl eylül ayında sevenleriyle buluşan Tarkan corona virüs salgınıyla birlikte sahnelere ara vermişti. Megastar’ın bir klasik haline gelen Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava konserleri bu yıl da yapılmayacak.
Program yorumcuları ne kadar kazanıyor?
NTV Spor’da Sergen Yalçın yıllık 400 bin YTL, partneri Hakan Ünsal ise 300 bin YTL kazanıyor. Şansal Büyüka ile Lig TV’de Maraton’a çıkan Erman Toroğlu’nun yıllık ücreti 500 bin dolar. Ahmet Çakar, Show TV’deki 6 Pas için yıllık 350 bin YTL alıyor.

Haber kanallarına çıkan konuklar para alıyor mu?​

Geri