AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Düğün Çorbası

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Düğün Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
4 parça kemikli kuzu gerdan eti
1 lt su
Terbiyesi için
4 yemek kaşığı süzme yoğurt
3 yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 limon suyu
Üzeri için
Pul biber
1 yemek kaşığı tereyağ
Sıvı yağ

Düğün Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce düdüklüye kemikli eti suyla birlikde koyup güzel pişirelim o pişerken biz terbiyesi için gerekli malzemeleri karıştıralım.
Pişen eti düdüklüden çıkartıp soğumaya bırakalım.
Soğuyan eti didelim etin suyunu süzgeçden geçirip kaynamaya bırakalım.
Kaynayan etsuyundan 2 kepçe alıp terbiyeyi ılıtalım.
Karışdırarak çorbaya ilave edelim.
Daha sonra tavaya yağları koyup eritelim.
Üzerine pulbiber ilave edip çorbaya dökelim.
Enson tuzunu ilave edip bir taşım daha kaynatıp kapatalım. Afiyet olsun.
Düğün Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst