AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Duduklu tencerede yemeklerin pişirme sureleri

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
MALZEME DAKİKA
Kuru Fasulye (Islatılmamış) 3045 DK
Dana Dil 4560 DK
Nohut (Islatılmamış) 3045 DK
Patates (Kabuklu) 10 DK
Yeşil Mercimek (Islatılmamış) 20 DK
Patates (Soyulmuş) 5 DK
Kırmızı Mercimek (Islatılmamış) 3 DK
Enginar 8 DK
Buğday (Salata İcin) 10 DK
Kereviz (Butun) 1015 DK
Buğday (Corba İcin) 20 DK
Kereviz (Doğranmış) 6 DK
Pirinc 68 DK
Bezelye 5 DK
Tavuk (Butun) 15 DK
Havuc 810 DK
Tavuk (Parcalanmış) 10 DK
Pancar 10 DK
Hindi (Parcalanmış) 30 DK
Yaprak Sarması 10 DK
Dana Biftek 10 DK
Sebze Corbası 8 DK
Dana Haşlama (Butun) 30 DK
Balık (Beyaz Etli) 3 DK
Tas Kebabı 10 DK

ALıntıdır
 
Geri
Üst