SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo dana eti kuş başı
Çay bardağından 1 parmak eksik su
4 yemek kaşığı sıvı yağ dilerseniz 2 yemek kaşığı tereyağı da olur
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı kimyon
Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçler tencereye alınır ben bu evrede tuz koymuyorum ve yarım saat pişirilir.
Yarım saat piştikten sonra düdüklü soğuyunca kapağı açılır.
İçinde çok az ölçüde su olur tuzunu ekleyip, suyu gidesiye kadar kavrulur. Şimdiden afiyet olsun .
Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo dana eti kuş başı
Çay bardağından 1 parmak eksik su
4 yemek kaşığı sıvı yağ dilerseniz 2 yemek kaşığı tereyağı da olur
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı kimyon
Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçler tencereye alınır ben bu evrede tuz koymuyorum ve yarım saat pişirilir.
Yarım saat piştikten sonra düdüklü soğuyunca kapağı açılır.
İçinde çok az ölçüde su olur tuzunu ekleyip, suyu gidesiye kadar kavrulur. Şimdiden afiyet olsun .
Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı