Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Düdüklü Tencerede Kavurma Tarifi

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo dana eti kuş başı
Çay bardağından 1 parmak eksik su
4 yemek kaşığı sıvı yağ dilerseniz 2 yemek kaşığı tereyağı da olur
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı kimyon

Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçler tencereye alınır ben bu evrede tuz koymuyorum ve yarım saat pişirilir.
Yarım saat piştikten sonra düdüklü soğuyunca kapağı açılır.
İçinde çok az ölçüde su olur tuzunu ekleyip, suyu gidesiye kadar kavrulur. Şimdiden afiyet olsun .
Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst