AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dudak parlaticisi nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Dudak parlatıcısı nasıl kullanılır?​

Lip gloss nasıl kullanılır?
- Adım 1: Dudaklarınızı hazırlayın.
- Adım 2: Dudak kalemi ile çerçeveleyin.
- Adım 3: Mat bir ruj uygulayın.
- Adım 4: Kapatıcı ile dudaklarınızı belirginleştirin.
- Adım 5: Dudak parlatıcınızı uygulayın.

Gloss base nedir?​

Cevap: Kendi lipgloss unuzu hazırlamak için bazdir. Bu ürünün içine istediğiniz sedef, renk besleyici yağları katıp kendi dilediginiz lip gloss unuzu yapabilirsiniz.
Gloss nerelerde kullanılır?
Diğer ruj çeşitlerinden farklı olarak lip glosslar gün içerisinde tekrar tekrar kullanılabilir. Özellikle yaz aylarında ve sıcak havalarda dudakları çok sık kuruyan kadınların tercih ettiği parlatıcılar, kuru dudaklara sürülmelidir. Dudaklardaki hücreleri yenileyen lip gloss çeşitleri, nemlendirici bir etkiye sahiptir.
Lip gloss zararlı mı?
Buna ek olarak, dudak dolgunlaştırıcı ruj, krem veya parlatıcıları çok fazla kullanırsanız dudaklarınız kuruyabilir, tahriş olabilir ya da çatlayabilir. Dudak dolgunlaştırıcı ürünler hakkında bir diğer sorun da uzun süreli kullanım sonrası artık işe yaramama ihtimalidir.

Rujların altındaki Gloss nasıl açılır?​

Bitmek üzere olan ruj tüpünün dibinde kalanları bir spatula ya da çay kaşığının sapını kullanarak çıkarın ve aynı şekilde çakmakla erimesini sağlayın. Eski bir kozmetik kabınızın içine bir miktar da vazelin ilavesi yaparak iyice karıştırın ve buzdolabında bekletin. Lipbalm dilediğiniz zaman kullanma hazır.

Lip Gloss bazı nedir?​

Su bazlı bir üründür. Bu ürüne, beğendiğiniz esanslar ve uçucu yağlar ile koku verebilir, renklendiriciler ile renk verebilir, parlatıcılar ile parlak noktalar oluşturabilirsiniz.Bitkisel kaynaklı hammaddelerden üretilen Moo Lipgloss bazı vegan bir üründür.
Lip gloss kime yakışır?
Pempe bir Lip-Gloss herkese yakışır, üstelik doğal tonlarda seçerseniz günün her saati her makyajla kullanabilirsiniz. Bu renkle hiçbir zaman aşırıya kaçmazsınız. Pembe allık çoğu kişiye yakışır, üstelik abartısız makyajların olmazsa olmazlarındandır. Sağlıklı, genç ve ışıl ışıl bir görüntü sağlar.
Lip gloss yakar mı?
-Baharat içeriği sayesinde dudaklarınızda yanma olabilir ve bu etkisini göstermeye başladığının kanıtıdır.

Geri