Dslr fotograf makinelerinin cesitleri nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Dslr fotoğraf makinelerinin çeşitleri nelerdir?​

DSLR fotoğraf makineleri , kullanım aamaçlarına ve üretim şekillerine göre kendi aralarında öncelikle Üst seviye,orta seviye ve giriş seviyesi D SLR fotoğraf makineleri olarak gruplandırılabilir.
Ne kadar büyük bir kamera var?
Video kameralarda ise genelde 1/3″ inclik sensörler bulunmakta. Küçük olsalar bile optimizasyonları çok iyi olduğu için beklemediğiniz performanslar alıyorsunuz bu cihazlarda. Fakat küçük sensör çok geniş bir alan derinliği sunduğu için bana biraz daha büyük sensörlü bir kamera lazım diye araştırmada yapıyorum.
Hangi kameralarda CCD sensör kullanılmaktadır?
Ama video kameraların çoğunda hala CCD sensör kullanılmaktadır.Giriş ve orta segment makinalarda ( Profesyonel tabir ile düğün kameralarında) 3 CCD yani RGB renk standardının 3 farklı CCD ile capture edilmesi ve sonra birleştirilmesi tekniğini kullanmaktadırlar.

Orta seviye DSLR fotoğraf makinesi?​

Orta Seviye DSLR fotoğraf makineleri ise sensör ebadı çarpanlı olan makinelerdir. Focal çarpan dediğimiz bu ifade full frame sensörden daha küçük ve genelde 15×21 mm ebadlarında olan sensörlere sahip fotoğraf makinelerinde ortya çıkan bir kavramdır.Bu da lens seçiminde etkili olur.

Aynasız D SLR fotoğraf makinesi üretmektedir.?
Günümüzde Canon ve Sony markaları başta olmak üzere tüm SLR fotoğraf makinesi üreten markalar Aynasız D SLR fotoğraf makinelerinde küçük gövdelerde full frame sensör kullanarak üst seviye fotoğraf makinlerinin hem fotoğraf hem de video performanslarını arttırmak için yarışmaktadırlar.

Nerededir D SLR fotoğraf makinesi?
D SLR fotoğraf makinesi kategorisinde Canon, Sony,Nikon,Olympus markalarının tüm Aynalı ve aynasız DSLR fotoğraf makinelerinin teknik özelliklerine,kutu içeriklerine ulaşarak en uygun fiyatlarla satınalabilirsiniz. Yine de hangi fotoğraf makinesini almalıyım?

Geri