AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dream World Hotel sahibi kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Dream World Hotel sahibi kimdir?​

Olayla ilgili inceleme sürerken otelin sahibi Ali Kavlak, Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabirine yaptığı açıklamada, otelin mülk sahibi olduklarını, daha önceki işletmeciyle aralarında sorun olduğu için icra yoluyla nisan ayında tesisi devraldıklarını söyledi.

Crystal Admiral Otel sahibi kim?​

CRYSTAL HOTELS Süleyman Kilit’in sahibi olduğu Kilit Şirketler Grubu, otelciliğe 2005 yılında Belek Boğazkent’te hizmete açtığı Crystal Palace ile adım attı.
Azmi Oktay kimdir?
Karabük doğumlu olan Azmi Oktay, İstanbul”a geldiğinde bir ilaç firmasında satış şefi olarak çalıştığını anlattı. 1988-90 yıllarında Oktaylar Turizm ve İnşaat Ltd. Şti”ni kurarak inşaata başladığını anlatan Azmi Oktay, “Şirketin adında bulunan turizm sözü herzaman bana bu sektörü hatırlattı.
Dream World Palace kaç odalı?
ODALAR. Tesisimizde 500 oda bulunmaktadır. Türk misafirperverliğinin güzellikleri ile sizlerin hizmetinde olacağız.

Kilit grubun kaç oteli var?​

Grup bünyesinde 21 otel bulunduğunu belirten Tolga Kilit, bunlardan 18 tanesinin kendi mülkleri, 3 tamesinin de uzun dönem kiralama olduğunu kaydetti. Kilit ayrıca, Antalya’daki otellerin Körfez sermayesinin eline geçebileceği şeklindeki haberlerler ilgili, olarak ise,”Ben buna kısa vadede ihtimal vermiyorum” dedi.

Kilit Global in sahibi kimdir?​

İşin ilginç yanı Galeri Kristal ile Kilit Global’ın sahibi aynı kişi; Tuncay Kilit.
Süleyman kilit kaç oteli var?
Kilit Hospitality Group (Kilit Hizmetler Grubu) çatı markası altında 2004 yılında turizme adım atan Kilit Grup, 17 adet Crystal Hotels ve 3 adet Nirvana Hotels tesisimizle turizme katkı sağlayan lider firmalar arasında yer almaktadır.
Kilit şirketler Grubu kimin?
Kilit Grup, 1955 yılında Turan Kilit tarafından kurulan Antalya merkezli şirketler grubudur.
Kim mi Haldun Kilit? 1970 doğumlu, çok genç bir iş adamı. Antalyalı ve hem kentine, hem ülkesine, hem de işine aşık. Yüksek öğrenimini Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümünde tamamladıktan sonra, 2 yıl sektörde profesyonel olarak çalışmış.

Geri