AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Drake Dennis Graham Kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Drake Dennis Graham Kimdir?​

Drake’in babası Dennis Graham, rock’n roll yıldızı Jerry Lee Lewis’in davulcusuydu. Amcası Sly ve Family Stone için bas çaldı ve annesi Sandi de bir müzikal aileden geliyor. Beş yaşındayken anne ve babası ayrılan Drake, Toronto’nun zengin bir mahallesi olan Forest Hill’de annesinin yanında büyüdü.
Drake aslen nereli?
Toronto, KanadaDrake / Doğum yeriToronto, Kanada’nın en büyük şehri ve ticaret merkezi, Ontario eyâletinin başkentidir.Nüfusu yaklaşık 6 milyondur ve genelde İngilizce konuşulur. Nüfusunun T’ünü göçmenler oluşturur; Chinatown, Greektown, Koreantown, Little Italy, Little Portugal gibi azınlık mahalleleri vardır. Vikipedi
Drake çocuğu var mı?
Adonis GrahamDrake / Çocukları

Drake Kim Kardashian ilişkisi?​

Bir süredir Amerikan dedikodu kanallarında Kim kardashian ile Drake’in ilişki yaşadığı konuşuluyordu. İki ünlünün Drake’in otomobilinde cinsel ilişkiye girdiği, Drake ile Kanye West arasındaki çekişmenin de bu nedenle başladığı iddiları dile getiriliyordu. Kim Kardashian, sosyal medyadan “Böyle bir şey asla olmadı.
DRAK kaç yaşında?
35 yaşında (24 Ekim 1986)Drake / Yaş
Drake babasi kimdir?
Dennis GrahamDrake / Babası

Drake nerede doğdu?​

Toronto, KanadaDrake / Doğum yeri
Drake çocuğu evlatlık mı?
Sophie Brussaux’un ekim 2017’de dünyaya gelen bebeğinin Drake’ten olduğu iddiası sosyal medyayı sallamıştı. Uzun süren sessizliğin ardından bebeğin babası olduğunu itiraf eden Kanadalı müzisyen, anne ile iki kez buluştuklarını belirterek, “Bebeğimi dünyadan saklamadım, dünyayı bebeğimden sakladım” dedi.
Drake kaç çocuğu var?

Rihanna ve Drake sevgili mi?​

Uzun yıllardır arkadaş olan ikili, 2016 MTV Video Müzik Ödülleri töreninde sahnedeki yakınlaşmalarıyla çok konuşulmuştu. Sahnede Rihanna’ya ilan-ı aşk ederek onu öpen Drake, “O benim 22 yaşından beri aşık olduğum kadın.

Geri