AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dr Murat Sayin nerede calisiyor?

Editör

Yeni Üye

Dr Murat Sayın nerede çalışıyor?​

İzmir’de Beyin ve Sinir Cerrahisi, Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı, Bel Fıtığı Doktoru, Bel Kırığı ve Bel Kayması Ameliyatı, Diskektomi, Karpal Tünel Ameliyatı uygulamalarında Doç. Dr. Murat Sayın hastalarına Alsancak’ta özel muayenehanesinde profesyonel destek vermektedir.

Prof Dr Selçuk Yılmazlar kimdir?​

Prof Dr Selçuk Yılmazlar kimdir?
1997 ve 2000 yıllarında Uludağ Üniversitesi, Tıp Fakültesinde’de nöroşirürji uzmanı olarak görev almıştır. Uzman kadrosunda iken 1999 yılında Ankara Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Nöroşirürji Anabilim dalı ve Anatomi Anabilim dalında kafa kaide cerrahisi ve anatomisi konusunda çalışmıştır.

Prof Dr Murat Sayan Kimdir?​

Prof Dr Murat Sayan Kimdir?
Yakın Doğu Üniversitesi Deneysel Sağlık Bilimleri Araştırma Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Sayan, Moleküler Mikrobiyoloji (Viroloji) alanında 2016 yılında yaptığı bilimsel çalışmalar üzerine, Kocaeli Üniversitesi tarafından 2016 Bilimsel Başarı ödülüne layık görüldü.

Murat Sayın Kaç Yaşında?​

Murat Sayın 1964’te Eskişehir’de doğdu. İlköğrenimini Ankara’da tamamladı. ODTÜ Kimya ve DTCF İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümlerinde yükseköğrenim gördü. Üniversite yıllarından itibaren karikatür, çizgi-roman ve ilüstrasyon yapmaya başladı.

Selçuk Yılmazlar nerede çalışıyor?​

Selçuk Yılmazlar nerede çalışıyor?
Selçuk Yılmazlar Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Selçuk Yılmazlar hangi hastanede?​

Selçuk Yılmazlar hangi hastanede?
Prof. Dr. Selçuk Yılmazlar | Bursa Şehir Hastanesi.

Selcuk yilmazlar hangi hastanede?​

Prof. Dr. Selçuk Yılmazlar Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Prof Dr Yusuf Tüzün hangi hastanede?​

Prof Dr Yusuf Tüzün hangi hastanede?
Dr. Yusuf Tüzün – Klinik Şefi – Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hast.

Prof Dr Şeref Doğan kimdir?​

Prof Dr Şeref Doğan kimdir?
İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Adana’da tamamladım. 1982-1983 döneminde Çukurova Tıp Fakültesine girdim. 1989 yılında mezun oldum. 1989-1990 yılları arasında Tokat Reşadiye Hasanşeyh sağlık ocağında mecburi hizmetimi tamamladım. 1991’de Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Bölümüne araştırma görevlisi olarak …

Dr. Murat Sayın, İzmir'de Beyin ve Sinir Cerrahisi, Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı, Bel Fıtığı Doktoru, Bel Kırığı ve Bel Kayması Ameliyatı, Diskektomi, Karpal Tünel Ameliyatı gibi uygulamalarda Alsancak'ta özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir. Spesifik olarak, beyin ve sinir cerrahisi alanında uzmanlaşmış bir doktordur.

Prof. Dr. Selçuk Yılmazlar, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çalışmaktadır. Nöroşirürji alanında uzmanlaşmış ve farklı üniversitelerde de akademik görevlerde bulunmuştur.

Prof. Dr. Murat Sayan ise Yakın Doğu Üniversitesi Deneysel Sağlık Bilimleri Araştırma Merkezi'nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Moleküler Mikrobiyoloji (Viroloji) alanında uzmanlaşmış ve bilimsel çalışmalarıyla tanınmaktadır.

Murat Sayın 1964 doğumlu olup Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Ankara'da ilk öğrenimini tamamlamış ve daha sonrasında ODTÜ Kimya ve DTCF İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümlerinde eğitim almıştır. Sanat alanında da aktif olup çizgi-roman, karikatür ve illüstrasyon çalışmaları yapmıştır.

Prof. Dr. Selçuk Yılmazlar Bursa Şehir Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

Dr. Yusuf Tüzün ise Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Klinik Şefi olarak çalışmaktadır.

Prof. Dr. Şeref Doğan ise Adana'da ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Çukurova Tıp Fakültesi'ne girmiş ve Nöroşirürji alanında çalışmalar yapmıştır. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Bölümü'nde araştırma görevlisi olarak görev yapmıştır.

Geri