AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dr. Ahmet Tarık Sarı İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Dr. Ahmet Tarık Sarı İlköğretim Okulu Hakkında - Dr. Ahmet Tarık Sarı İlköğretim Okulu Tanıtım - Dr. Ahmet Tarık Sarı İlköğretim Okulu Resimleri - Dr. Ahmet Tarık Sarı İlköğretim Okulu İletişim

Dr. Ahmet Tarık Sarı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulun inşa edildiği arsa, Doktor Ahmet Tarık Sarı tarafından bağışlanmıştır. Bağışlanan bu arsaya okul binasının yapılmasına 1993 yılında başlanmış ve 1995 yılında bitirilerek aynı yılın Eylül ayında Eğitim-Öğretime başlanmıştır.

Okula/Kuruma özel bir isim verilmiş ise veriliş amacı: Okul ismi; okul arsasını bağışlayan Doktor Ahmet Tarık Sarı'nın ismi olarak verilmiştir.

Okulun/Kurumun Özellikleri: Okulumuz 1'den 8'e kadar gündüzlü olup sabah saat 09:00' da öğretime başlayıp öğleden sonra 15:15'te öğretim sonra ermektedir. Ana sınıfı ise 2 şube olup sabahçı olarak öğretime devam etmektedir.

Mevcut Bölümler: Okulumuz 4 katlı tek bina olarak yapılmıştır. Okulumuzda 15 derslik, 2 labarotuar, 2 idari oda, 1 öğretmenler odası, 1 kalorifer dairesi, 1 kantin mevcuttur. Kantin binası okul bahçesindedir.

Anasınıfı: Okulumuz bahçesine 2009 yılında kaybettiğimiz değerli öğretmenimiz Ayşe Rukiye İmeç adına Öğretmenimizin babası tarafından yapılan bağış vesilesi ile 2 derslikli Ayşe Rukiye İmeç Anasınıfı yapılmıştır.

Dr. Ahmet Tarık Sarı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar
Okulun Telefonu: (0236) 412 68 38
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Ulucami Mah. Yeni Garaj Yanı
Okulun Web Adresi: http://dtarksario.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: 318935@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri: İlçe Merkezine : 500 mt İl Merkezine : 45 Km
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Dr. Ahmet Tarık Sarı İlköğretim Okulu Resimleri :