- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 265.233
- Çözümler
- 4
- Tepkime puanı
- 1
- Puan
- 38
- Konu Yazar
- #1
DPS ödeme nedir?
Bayilik esasına göre çalışan, bayilerine yüksek tutarlarda vadeli mal ve hizmet satışı yapan müşterilerimizin bu satışlarından doğan alacaklarının tahsilatına bankamızca bayiler lehine tahsis edilen kredi limitleri ile aracılık edilmesini sağlayan hizmetimizdir.DBS ödemesi ne demek?
Doğrudan Borçlandırma Sistemi, yaygın bayi ağı bulunan firmaların bayilerine gerçekleştireceği ürün satışlarına yönelik fatura tahsilatlarının otomatik gerçekleşmesini sağlamaktadır. Alt bayilerin de mal teminine yönelik DBS sistemi ile aldıkları mal bedellerinin finansmanını sağlamaktadır.Ziraat Bankasi DBS nedir?
Firmalara Özel Doğrudan Borçlandırma Sistemi, Ziraat’te! Doğrudan Borçlandırma Sistemi; geniş bayi / müşteri ağı bulunan Firmaların bayi ya da müşterilerine yapacakları mal ve hizmet satışlarına yönelik fatura tahsilatlarının otomatik olarak gerçekleştirilmesini sağlayan bir nakit yönetimi hizmetidir.
Kartlı ödeme desteği nedir?
Kartlı ödeme desteği, kredili mevduat hesabı yani KMH gibi vadesiz mevduat hesabına tanımlanacak. Sabah’ta yer alan habere göre esnaf ve KOBİ’lere limiti önceden belirlenmiş ve hesabına tanımlanmış nakit para desteği sunulacak. Böylece, acil nakit ihtiyaçları yeni destek paketiyle karşılanabilecek.
DTS ödeme sistemi nedir?
Doğrudan Tahsilat/Borçlandırma Sistemi (DTS/DBS), bayi ya da distribütörlük ağı üzerinden satış yapan firmaların alacakları için ana bayiye tahsilat garantisi sağlayan, alt bayiye de çeşitli ödeme kolaylıkları sunan, her iki tarafı da periyodik operasyonel işlerden kurtaran hızlı ve kolay bir ödeme sistemidir.DBS ürün nedir?
Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS) geniş bir bayi/müşteri ağına sahip firmaların mal veya hizmet satışlarına yönelik fatura tahsilatlarının otomatik olarak gerçekleşmesini sağlayan bir nakit yönetimi sistemidir. Ana firmaların muhasebe sistemlerine entegre bir şekilde çalışır.DBS neyin kısaltması?
Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS)
KGF 2022 kimlere verilecek?
KİMLER YARARLANACAK? KOBİ’ler cirolarına göre 500 bin ila 5 milyon TL arasında kredi kullanabilecek. KOBİ dışı işletmeler ise azami 20 milyon TL tutarında krediden faydalanabilecek.