Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dovmesi olan polis asker olabilir mi?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.238
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Dövmesi olan polis asker olabilir mi?​

Bu düzenlemeye göre; 1) Beş metreden bakmakla eşkal belirleyici olan lezyonlar öğrenciliğe engeldir. 2) Yazlık üniforma giyildiğinde vücudun açık bölgelerinde kalan her türlü dövme ve benzeri kalıcı uygulamalar öğrenciliğe engeldir.

Dövmenin diğer adı nedir?​

Dövme (tattoo), deri üzerine işlenen işaret ve desenlere denir. Dövme (tattoo) uygulamasında farklı teknikler kullanılır. Günümüzde modern yöntemler ile yapılan dövme (tattoo) ise, eski tekniklere bakıldığında daha az acır ve sağlık bakımından zararsız olan boyar maddeler ile yapılır.
Dövmesi olan biri uzman çavuş olabilir mi?
Vücuduna “DÖVME” yaptırmış ve Uzman Çavuş olmak isteyenler, başvurlarınızı sadece Kara Kuvvetleri Komutanlığı hali hazırda kabul ediyor. Diğer Kuvvetler kabul etmiyor… santimetrekareden büyük veya büyüklüğüne bakılmaksızın dini, siyasi, cinsellik ve şiddet içerikli dövme bulunmamak.”

Dövmesi olan yedek subay olabilir mi?​

Vücudumun görünen yerlerinde dövme olması sorun olur mu? Hayır olmaz. Yedek subay olma kriterleri arasın böyle bir şey yok. Görev sırasında da herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil.

Kürtler neden dövme yapar?​

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde özellikle kırsal kesimdeki kadınların asırlardır güzel görünmek için vücudunun çeşitli yerlerine yaptığı Kürtçe’de ‘Deq’ olarak adlandırılan dövme geleneği, bazı yerlerde azalsa da güzelliğin sembolü olarak kullanılmaya devam ediliyor.
Doğulu kadınlar neden dövme yaptırır?
Güzel görünmek için bazısı alnına bir ay, yıldız, güneş veya koluna yıldız yapıyor” dedi. Yaşlı kadınlardan Zerga Yusufoğlu ise, dövmenin Kürtlerin kültüründe asırlardır varolduğunu ve günümüze kadar geldiğini belirterek, “Bu bir gelenek olduğu kadar bir de sanattır. Kürtlerin kültüründe asırlardır var bu dövme işi.
Dövme, vücut derisi altına doğal veya doğal olmayan yollarla boyaların yerleştirilmesiyle yapılan desen ve şekillerdir. “Dövme” terimi Türkçe’de “dövmek” fiilinin isim halidir. İsim olarak kullanıldığında, dövme aynı zamanda bir eylemi de içermesi nedeniyle, bir anlamda “damga”demektir. “Dövmek” kelimesinden gelir.
Kariyerinde Maaşlar
Renk körleri asteğmen olabilir mi?
Yedek subaylık ve yedek astsubaylık başvurusunda ve sağlık işlemleri sırasında renk körlüğüne bakılmamaktadır. Renk körlüğü, yedek subaylığa engel değildir fakat eğer muvazzaf subay olunmak istiyorsa maalesef ki renk körlüğü subay olmak için engel teşkil etmektedir.
 
Geri
Üst