AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dosya URL lerine erisime izin ver nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Dosya URL lerine erişime izin ver nedir?​

URLBlocklist ile birlikte kullanıldığında engellenen URL’ler listesinde istisnalar oluşturup kullanıcıların belirli URL’lere erişmesine izin verir. İzin verilenler listesi, engellenenler listesine göre önceliklidir. Bu politikanın çalışabilmesi için engellenenler listesinde en az bir girişiniz olmalıdır.
E mail adresi nasıl doğrulanır?
Yardım
- Ayarlar bölümüne gidin.
- E-posta adresinizi ve sağ tarafındaki Onayla butonunu göreceksiniz.
- Onayla butonuna tıklayın.
- E-postanızın gelen kutusuna bir onaylama mesajı alacaksınız.
- E-posta içinde bulunan bağlantıya tıklayın.
Binance Google Authenticator silindi ne yapmalıyım?
Binance hesabınıza giriş yaptıysanız ancak Google Authenticator Uygulamanıza erişiminizi kaybettiyseniz ya da uygulama çalışmıyorsa, şu adımları izleyerek Google Doğrulamanızı sıfırlayabilirsiniz: 1. [Google Doğrulama] öğesinin yanında bulunan [Değiştir] veya [Kaldır] seçeneğine tıklayın.

Authenticator iptali nasıl yapılır?​

Kimlik onayınızda kullandığınız kimlik belgeniz ve bugünün tarihiyle “Bitexen üzerindeki Google Authenticator girişinin kaldırılmasını istiyorum” yazan imzalı bir dilekçeyle birlikte yüzünüzün göründüğü fotoğrafınızı bize iletebilirseniz işleminizi gerçekleştirebiliriz.
Doğrulama kodu ne demek?
Mesaj doğrulama kodu algoritması, (ayrıca anahtarlı (kriptografik) özet fonksiyon olarak da bilinir), girdi olarak gizli anahtar ve doğruluğu ispatlanacak olan herhangi bir uzunlukta mesaj alır. Çıktı olarak Mesaj doğrulama kodu verir. Bu değer mesajın hem veri bütünlüğünü hem de doğruluğunu kontrol etmeyi sağlar.
Doğrulama bilgisi ne demek?
Kimlik doğrulama teknolojisi, bir kullanıcının kimlik bilgilerinin yetkili kullanıcıların veri tabanında veya bir veri doğrulama sunucusundaki kimlik bilgileriyle eşleşip eşleşmediğini kontrol ederek sistemler için erişim kontrolü sağlar.

Telefonuma onay kodu gelmiyor ne yapmalıyım?​

Telefon numarasını doğrulayamıyorum
- Adım: Telefon numaranızı kontrol edin.
- Adım: Kablosuz ağ veya mobil veri bağlantınızın yeteri kadar güçlü olduğundan emin olun.
- 3. Adım: SMS mesajlarını alabildiğinizden emin olun.
- Adım: Yeni bir doğrulama kodu isteyin.
- Adım: Uygulamayı düzeltmeyi deneyin.

Geri