AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dostmusunun , arkadaşmısın..

haberci

Yeni Üye
KİŞİLİK TESTLERİ
Kendinizi geliştirmek icin once tanımalısınız !
ANASAYFA HAKKINDA KAYIT OL, TEST YOLLA,YORUM YAP
Dostmusunun , arkadaşmısın
En yakın arkadaşın zannettiğin kişiler bile bazen sandığın gibi olmadığından, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz Peki senin arkadaşınla ilişkin nasıl? Sabun kopuğunden mi yoksa yıllar yılı surecek bir dostluk mu? Cevabı testimizin sorularında…
1 Yazın katılmak icin cok eğlenceli bir kamp ayarladın En yakın arkadaşın da seninle gelmek istiyor, ama evden izin koparamadı Bunu sana nasıl soyler?
a) Gecen yıl bu kampa giden bir arkadaşımla konuştum, cok kotu bir bir organizasyon olduğunu soyledi
b) “Senin yerinde olmayı cok isterdim, ama bizimkiler izin vermiyor
c) “Orada bir suru arkadaş edin ve gelince beni de onlarla tanıştır, anlaştık mı
2 Cok severek aldığın ceketle okula gittin Ama aynı ceketi sınıftan uc kişi daha almış! Arkadaşının tepkisi ne olur?
a) Biliyor musun, iyi senin uzerinde duruyor
b) “Bunu nereden almıştın,gidip ben de alayım da formasız kalmayayım
c) “Haydi ama, bu kadar kafana takma; sen de hafta sonlan giyersin, zaten havalar da ısınıyor
3 Teyzen gecen yaz seni ve arkadaşını yazlığında misafir etmişti Gecenlerde seni aradı ve kızının duğun organizasyonunda ona yardımcı olmanızı istedi Bunu arkadaşına soylediğinde tepkisi ne olur?
a) “Neden organizasyon şirketlerinden birini aramıyor
b) “Seve seve gelirim
c) “Cok İsterim, ama aynı gun kuzenimin nişanı var
4 Sevgilinle tartıştın ve canın cok sıkkın Arkadaşını aradığında sana hangisini soyler?
a) “Sonra konuşalım mı; yanlış anlama Burak’layım da
b) “Ben sana diyorum zaten,onunla olmaz diye; sana geleyim de biraz ağlaşalım
c) “Biz de tartıştık dun; erkekler boyle işte, uzulme
5 Ders cıkışında hocayla konuşman gerekiyordu Konuşmanız uzadı ve yemekhaneye gittiğinde tum masaların dolduğunu gordun Arkadaşın seni gorunce ne yapar?
a) Masadakilerden senin icin yer acmalarını ister
b) “Nerede kaldın der gibi bakar ve yemeğini yemeye devam eder
c) “Ben kalkıyorum der ve yerini sana verir
6 Birlikte alışverişe cıktınız ve aynı elbiseyi beğendiğiniz…
a) Sana daha cok yakıştığını soyler ve “Ara sıra bana da verirsin, değil mi diye sorar
b) Belini cok kalın gosterdiğini, daha koyu bir rengin sana daha iyi gideceğini soyleyip elbiseyi o satın alır
c) “Aynı yerlerde giymeyiz diyerek ikinizin de almasını Usteler
7 Universite’nin başkanlık secimlerine katılıyorsun ve diğer aday da okulun en yakışıklı cocuğu! Arkadaşın…
a) Secilirsen kendisini yardımcı ataman icin senden soz koparmaya calışır
b) Derslerle birlikte başkanlığı yurutup yurutemeyeceğini duşunur ve “aday olmaya emin misin diye sorar
c) Karşındaki guclu aday karşısında şansının zayıf olduğunu ima eden konuşmalar yapar
8 Okul gazetesine yazdığın yazı Odul aldı Arkadaşının tepkisi ne olur?
a) Kendine de pay cıkararak,Bu yazıyı yazmasını ben onermiştim diyerek etrafta dolanır
b) Havalara ucar
c) Kendi gecmiş başarılarından soz etmeye başlar
PUANLAMA
I a) 3 b) 1 c) 2
2 a) 1 b) 3 c) 2
3 a) 3 b) 2 c) 1
4 a) 1 b) 3 c) 2
5 a) 2 b) 3 c) 1
6 a) 2 b) 3 c) 1
7 a) 1 b) 2 c) 3
8 a) 1 b) 2 c) 3
“1924 Puan
Arkadaş değil yandaş
Ne demişler dost acı soyler Biz de acı da olsa gerceği soyluyoruzSen daha candan daha samimi arkadaşları hakediyorsun! Arkadaşlığınız sadece cıkarlarınız doğrultusunda ilerliyor Ve ilgileriniz farklı alanlara kaydığı zaman arkadaşlığınızda sallanacak Onerimiz sana daha cok değer verecek yeni insanlar tanıman
“1318 Puan
Sonsuza dek, Dost
Arkadaşın ne seni mutlu etmek icin ovguler yağdıran ne de başarılarını cekemeyen tiplerden!Birbirinizi o kadar iyi anlıyorsunuz ki, konuşmadan bile anlaşabiliyorsunuz biriniz sinirlendiğinde diğeriniz sakin kalmayı başarabiliyorzaman zaman onunla tartışsanız bile onu kırmamaya ozen goster ve hayatından cıkarmasına asla izin verme!
“812 Puan
Ex arkadaş adayı
Bazı arkadaşlıklar vardı, kısa surede kaynaşır,kanki olursunuz Ama bir sure sonra sabun kopuğu gibi, eriyip gider beraberliğinizOrneğin bir kursata tanışırsınız Kurs bitince arkadaşlık ta biter Sizinki bu turden bir arkadaşlığa benziyor surdurup surdurmemek ise sizin elinizde!Biraz cabayla işleri yoluna sokabilirsiniz

Geri