AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dört Katında Ayrı Lezzet Olan Bir Pasta Çikolatalı Burçak Bisküvili Karemelli Pasta Tarifi

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Dört Katında Farklı Lezzet Olan Bir Pasta Çikolatalı Burçak Bisküvili Karemelli Pasta Tanımı İçin Gereçler

Alt katı için
2 paket burçak bisküvi
1 yemek kaşığı tereyağı
2. katı için muhallebisi için
3,5 su bardağı süt
2 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 çay bardağı toz şeker
3. katı için karameli için
1 su bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 paket krema
4. katı için çikolatalı sosu için
60 gr bitter çikolata
1 paket krema
Üzeri için
Toz antep fıstığı

Dört Katında Farklı Lezzet Olan Bir Pasta Çikolatalı Burçak Bisküvili Karemelli Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle bisküvileri robottan geçirip eritilmiş tereyağı ile karıştırın.
Kare borcama bir kaşık yardımı ile bastırarak yayın birinci katı hazır.
İkinci katı için uygun bir tencereye muhallebi materyallerini koyun ocağa alın yoğunlaşıncaya kadar karıştırarak pişirin ocaktan alın.
Bisküvinin üzerine dökün buzdolabına kaldırın.
Üçüncü katı için uygun bir sos tenceresine şekeri koyun.
Ocağa alın.
Şeker eriyip karamelize olunca tereyağı ve kremayı ek edin.
Şeker eriyene kadar karıştırın.
Ilıyınca muhallebinin üzerine dökün buzdolabına kaldırın.
Dördüncü son katı için uygun bir sos tenceresine kremayı koyun ocağa alın.
Krema ısınınca çikolatayı ek edin çikolata eriyene kadar karıştırın.
Karamelin üzerine dökün.
Buzdolabına kaldırın 3 saat sonra antep fıstığı ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun .
Dört Katında Farklı Lezzet Olan Bir Pasta Çikolatalı Burçak Bisküvili Karemelli Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst