SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Domatesli Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
500 gram taze fasulye
3 adet domates
1 adet soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı pulbiber
Tuz
4 su bardağı sıcak su
Domatesli Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak taze fasulyeleri temizleyip kıralım sudan geçirelim bekletelim.
Soğanı küp küp doğrayalım.
Geniş bir tencereye alalım.
Üzerine yağı ekleyip soğanlar rengini değiştirene kadar kavuralım.
Kavrulan soğanların üzerine fasulyeleri ekleyelim, kavurmaya devam edelim.
1 su bardağı sıcak suyu ekleyelim .
Suyunu çekince domatesleri küp küp doğrayıp ek edelim.
Tuzunu ,baharatını ekleyip 10 dakika daha bu türlü kavurmaya devam edelim.
Son olarak suyunu ekleyelim fasulye piştiğinde ocağın altını kapatalım .
10 dakika beklettikten sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun
Domatesli Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram taze fasulye
3 adet domates
1 adet soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı pulbiber
Tuz
4 su bardağı sıcak su
Domatesli Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak taze fasulyeleri temizleyip kıralım sudan geçirelim bekletelim.
Soğanı küp küp doğrayalım.
Geniş bir tencereye alalım.
Üzerine yağı ekleyip soğanlar rengini değiştirene kadar kavuralım.
Kavrulan soğanların üzerine fasulyeleri ekleyelim, kavurmaya devam edelim.
1 su bardağı sıcak suyu ekleyelim .
Suyunu çekince domatesleri küp küp doğrayıp ek edelim.
Tuzunu ,baharatını ekleyip 10 dakika daha bu türlü kavurmaya devam edelim.
Son olarak suyunu ekleyelim fasulye piştiğinde ocağın altını kapatalım .
10 dakika beklettikten sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun
Domatesli Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı