AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Domates Kabuğundan Salça

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler
35 kilo domates
Domates kabuğu ve 5 adet kapya biber
Yarım kahve fincanı sıvı yağ
Yarım kahve fincanı kaya tuzu

Domates Kabuğundan Salça Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Melemen yapılan domateslerin kabuklarını atmıyoruz ve büyük bir tencere de yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Piştikten sonra soğumasını bekliyoruz .
Ben akşam yaptım sabaha kadar soğudu .
Sonra soğuyan kabukları demir süzgeçten geçiriyoruz (normal süzgeçte olur).
Kabukları üste kalıyor ve çıkan domates salçasını tencere alıyoruz ve yağını tuzunu atıyoruz .
Suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Çıkan malzemeyi sıcak sıcak kavanozlara kapatıyoruz afiyet olsun
Domates Kabuğundan Salça Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst