Domain yonetim paneline nasil girilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Domain yönetim paneline nasıl girilir?​

Adres çubuğunuza “http://www.domainisminiz.com:2222” yazarak entere basınız. Tabi burada domain isminiz yazan yere kendi web sitenizin ismini yazmanız gerekli. Karşınıza çıkan ekranda domaine ait kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Ve artık Direct admindesiniz.

WordPress giriş nasıl yapılır?​

WordPress içerik yönetim sistemini (CMS) kullanan bir web sitesini admin paneline giriş yapmak için web sitenizin URL adresinin sonuna /wp-admin, /admin ya da /wp-login.php yazın. Açılan ekranda “Kullanıcı Adı” ve “Parola” bilgilerinizi girdikten sonra WordPress Admin Paneline giriş yapabilirsiniz.
Web siteme nereden girebilirim?
Kendi İnternet Sitene Giriş Yapmak. Kendi İnternet sitene giriş yapmaya çalıştığından emin ol. Yönetici kimlik bilgilerine sahipsen (örneğin, e-posta adresin ve bir şifre), web sitenin yönetici panelinde, bunları uygun yere girerek oturum açabilirsin. Ana bilgisayar adresinden İnternet sitesine giriş yapmayı dene.
Web sitesine yönetici olarak nasıl girilir?
Yönetici parolanı genellikle “Username” (Kullanıcı Adı) veya “E-mail” (E-posta) alanının hemen altında bulunan “Password” (Parola) metin alanına yaz. “Log In” (Giriş Yap) butonuna tıkla. Genellikle “Password” (Parola) metin alanının altındadır. Bunu yapmak İnternet sitesinin yönetici panelinde oturumunu açacaktır.

Php admin paneli nasıl yapılır?​

PHP ile admin paneli yapmak için yapmanız gerekenler: Eğer kullanıcı adı ve şifreniz veritabanından değil de dosyadan kontrol edilecekse öncelikle kullanıcı adı ve şifre bilgisini tutan ayar.php adında bir dosya oluşturalım. $user = “admin”; $pass = “123456”;?>

Kurulum aşamasından sonra WordPress yönetim panelinde aşağıdaki örnek adreslerden hangisi ile girilebilir?​

Eğer WordPress /wp/ gibi bir alt klasöre kurulmuşsa, URL şöyle olacaktır: www.siteismi.com/wp/wp-admin.
WordPress in WordPress com ile kurulumu nasıl yapılmaktadır?
Bir tarayıcıda adres çubuğuna “localhost:8888” girerek WordPress kurulum sihirbazına erişin. Veritabanı ve kullanıcı bağlantısı bilgileri istendiğinde Veritabanı Adınızı girin. Daha sonraysa Kullanıcı Adı ve Şifre olarak root değerini girin. Daha sonraki adımları daha da önceki gibi tamamlamak için Gönder’e tıklayın.

Geri