AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dolunay tehlikeli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Dolunay tehlikeli mi?​

Hasta olan insanlarınsa daha fazla nöbet geçirdiğini gösteren bazı kanıtlanır bulunuyor. Dolunay aynı zamanda uyurgezerlik ve erken doğum gibi olayları da tetikleyebiliyor. Ruh halinizin değiştiğini siz de hissedebilirsiniz. Bu dönemde kazaların fazla olması nedeniyle daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz.

Dolunay olduğunda ne olur?​

Dolunay zamanları doğru kullanıldığında, olumlu hediyeleri olan bir zamandır. Sizin pozitif enerjinizi yükseltir ya da tam tersi duygularınızın üzerinde bir yıkım oluşturur. Dolunay çok büyük bir enerji akışı sağlar. Ay’ın okyanus ve sular üzerindeki etkisini hepimiz biliriz.
Dodo Dolunay şarkısındaki kız kim?
Jasmine Marie Villegas (d. 7 Aralık 1993).

Dolunay gerginlik yapar mı?​

ayın dünyamıza karşı aldığı konumla alakalı olarak insanların üzerinde hissettiğini söyledikleri etkilerdir. dediklerine göre bu dönemde ; huzursuzluk ve baş ağrısı olabilir , uyku düzenimiz bozulup , anlamsız derecede mutsuz ve gergin hissedebilirmişiz .

Dolunay hangi insanları etkiler?​

İnsanların dolunay sırasında garip davranmaya meyilli olduğu biliniyor. Bu dönemde suç oranları artıyor ve bu nedenle de daha çok yaralanmalar yaşanıyor. Hasta olan insanlarınsa daha fazla nöbet geçirdiğini gösteren bazı kanıtlanır bulunuyor.
Dolunay insanı etkiler mi?
Dolunay zamanı kültürel öğelerin de etkisiyle kurt adamlar, cinayetler, seri katiller ve uğursuzluklarla bağdaştırılır. Oysa yapılan bilimsel araştırmalar öyle gösteriyor ki popüler inanışın aksine dolunay zamanlarının davranışlar üzerinde herhangi bir özel etkisi bulunmuyor.
Kimleri tam olarak etkisi altına alacak? Başak ve Balık başta olmak üzere, İkizler ve Yay burçlarının ilk on günü doğanlar veya Ay burçları ya da yükselen burçları bu burçların ilk on derecesinde olanlar bu dolunayın etkilerini daha fazla hissedecekler.
Erzurum’da doğdum, ben küçükken Bursa’ya taşındık.
Dodo kim?
Bursa’da maddi zorluklar içinde bir yaşam sürerken müzik sevdasının peşine düşen Dodo, karşılaştığı tüm güçlüklerle mücadele etti ve sonunda hayaline ulaştı. “Dolunay Dolunay” şarkısıyla TikTok’ta ünlü oldu, YouTube’da haftalarca trendler listesinde kalmayı başardı.

Dolunayda neden sinirli olunur?​

enerji potansiyelinin en yüksek seviyeye çıktığı bu evrede, ayın kuvvetli çekim gücü, insan vücudundaki sıvıları da etkileyerek çeşitli duygusal değişikliklere, enerji patlamalarına yol açablir…ve bu enerjinin zarar verici boyutta olduğu iddia edlir ki zaten dolunay ;cinayetlerin, kavgaların nefret gibi duyguların …

Dolunay insan psikolojisini etkiler mi?​

Oysa yapılan bilimsel araştırmalar öyle gösteriyor ki popüler inanışın aksine dolunay zamanlarının davranışlar üzerinde herhangi bir özel etkisi bulunmuyor.
Dolunay insanları etkiler mi?

Dolunay gecesi ne yapmalı?​

Dolunay Ritüeli Nasıl Yapılır?
- Adım 1: Açık ve rahat edebileceğiniz bir alan bulun.
- Adım 2: Sakinleşin, derin bir nefes alın.
- Adım 3: Beyaz bir kağıt ve bir kalemi hazırlayın.
- Adım 4: Kendinize biraz daha zaman tanıyın.
- Adım 5: Derin derin nefes alın.
- Adım 6: Heyecanınızı bastırmayın.

Dolunay insanı neden etkiler?​

Bazı araştırmacılara göre, ay dolunay fazında ve parlak olduğu zamanlarda uyku kaliteniz etkilenebilir, derin uykuya dalmanızı zorlaştırabilir. Bu hususta yapılan pek çok araştırma sonucunda, dolunayın derin uyku aşamasına geçmeyi engelleyebildiği ve göz hareketlerini arttırdığı ortaya çıkmıştır.
Dolunayın olumsuz etkileri nelerdir?
Ayın konumlarından dolunayın sağlığımıza olan etkilerini ele alıyoruz.
1. Astrolojide Dolunay; tamamlanma, bitişler ve sonlarla ilgilidir. Dolunay, sürüncemede kalan konularda olumlu veya olumsuz sonuç almayı anlatır.
Dolunay uğursuzluk getirir mi?
BAZI kültürlerde yaygın olan inanışın aksine dolunayın uğursuzluk getirmediği kanıtlandı.

Dolunay bizi nasıl etkiler?​

Dolunay hangi burçları etkileyecek?​

Dolunayın insanlar üzerindeki etkileri nelerdir?

Dolunay etkisi nasıl giderilir?​

Tuzlu suda ayaklarınızı bekletebilir, tuzlu suda yıkanabilir, en güzeli imkanınız varsa denizde yüzebilirsiniz. Ay-doğa-vücut dengenizi kısa sürede geri kazanabilirsiniz. Banyo suyunuza doğal yağlar veya bitkiler de ekleyebilirsiniz. Özellikle papatya ve lavanta gibi sakinleştirici bitkileri kullanabilirsiniz.

Dolunay neye işarettir?​

Bugünkü dolunaya haberci Merkür de eşlik ediyor ve ortamı daha canlı kılıyor. Bu aralar alacağımız haberler, konuşmalar, yazışmalar, görüşmeler son derece oynak koşullara işaret ediyor. bir iletişime, düşünce zenginliğine, meraka, inanç ve görüşlerimizi yayma arzumuza işaret eder.
Dolunay olması ne demek?
Dolunay çıkması ne anlama gelir? Dolunay zamanı suların yükselmesi gibi insanlar da duygusal anlamda en yüksek seviyeye ulaşırlar. Sonuçlar olumlu ya da olumsuz olabilir fakat dolunay, bilinmezlikleri ortadan kaldıracaktır. Aynı zamanda dolunay fazı üremeyi ve döllenmeyi de temsil eder.
Ay’ın Hilal’de dolunay’a gittiği dönemi tercih edin İlk olarak, evlilik günü seçerken Ay fazlarını kullanmalısınız. Prensip olarak Hilal’den Dolunay’a kadar olan, büyüyen fazı tercih edin. Bu faz tercih edilirse mutluluğun artması, evliliğin bereketli olması, doğacak çocukların şanslı olması mümkün olur.

Geri