AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dokunmatiği Bozuk İphone Nasıl Kapatılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Dokunmatiği bozuk iPhone nasıl kapatılır? İşte size adım adım yöntemler! İlk olarak, iPhone’u kapatmak için ana ekrane dokunun. Ardından, güç düğmesine basılı tutun. Ekranda belirecek kapat seçeneğine dokunun. iPhone kapanacak. Eğer dokunmatik ekran çalışmıyorsa, ana ekrane dokunun ve ses kısma tuşuna basılı tutun. Ardından, güç düğmesine basılı tutun. Kapanma seçeneği ekranda belirecektir. İşte bu kadar! Artık dokunmatiği bozuk iPhone’unuzu kapatmayı başardınız.
İçindekiler

Dokunmatiği bozulan bir iPhone’u kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Güç düğmesini kullanın
Eğer iPhone’unuzun dokunmatiği çalışmıyorsa, telefonu kapatmak için güç düğmesini kullanabilirsiniz. Bu düğme genellikle telefonun yanında veya üst kısmında yer alır. Düğmeyi basılı tutarak, açılır menüden “Kapat” seçeneğini seçin.
2. Adım: Ayarlardan kapatma seçeneğini kullanın
Eğer güç düğmesi de çalışmıyorsa, iPhone’unuzun ayarlarından da kapatma seçeneğini kullanabilirsiniz. Ayarlar uygulamasını açın ve “Genel” sekmesine gidin. Ardından, “Kapat” seçeneğini bulup tıklayın.
3. Adım: Hard Reset yapın
Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, iPhone’unuzu kapatmak için bir Hard Reset yapabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları takip edin:
– iPhone’unuzun güç düğmesi ve ana ekran düğmesini aynı anda basılı tutun.
– Ekran siyahlaşana kadar düğmeleri basılı tutmaya devam edin.
– Ekran siyahlaştıktan sonra düğmeleri bırakın ve iPhone’unuz kapanacaktır.
Eğer dokunmatik ekranınız tamamen çalışmıyorsa ve iPhone’unuzu açma veya kapatma işlemlerini gerçekleştiremiyorsanız, telefonunuzu yetkili bir Apple servis merkezine götürmeniz önerilir. Bu şekilde, uzman teknisyenler tarafından gerekli onarımlar yapılabilir.

Dokunmatiği bozuk iPhone nasıl kapatılır?
1. Kapatma tuşuna uzun süre basılı tutun.
2. Ekranın sağ üst köşesindeki kaydırma menüsünü açın ve “Kapat” seçeneğine dokunun.
3. Ayarlar uygulamasını açın, “Genel” sekmesine dokunun ve ardından “Kapat” seçeneğine dokunun.
4. iPhone’unuzu bir bilgisayara bağlayın ve iTunes’u açın. Ardından, “Cihazı Sıfırla” seçeneğine dokunun.
5. iPhone’unuzu bir bilgisayara bağlayın, iTunes’u açın ve “Geri Yükle” seçeneğine dokunun.

Dokunmatiği bozuk iPhone nasıl kapatılır?
Kapatma tuşuna uzun süre basılı tutun.
Ekranın sağ üst köşesindeki kaydırma menüsünü açın ve “Kapat” seçeneğine dokunun.
Ayarlar uygulamasını açın, “Genel” sekmesine dokunun ve ardından “Kapat” seçeneğine dokunun.
iPhone’unuzu bir bilgisayara bağlayın ve iTunes’u açın. Ardından, “Cihazı Sıfırla” seçeneğine dokunun.
iPhone’unuzu bir bilgisayara bağlayın, iTunes’u açın ve “Geri Yükle” seçeneğine dokunun.

Geri