- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Doktoru döven uzman çavuş kimdir?
Tahir Tarımer’i (26) darbeden ve sonra aynı hastanede ameliyat edilen uzman çavuş A.A. (32), taburcu edildi. Sağlık görevlileri ise ‘Sen şiddet, darp, hakaret ettin.Uzman Çavuş doktoru dövdü mü?
Muğla’da 14 Mart Tıp Bayramı’nda uzman çavuşun bir doktoru darp ettiği iddiasının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Olay anına ilişkin görüntülerde darp edilenin doktor değil, uzman çavuşun kendisi olduğu belirlendi.Uzman Çavuş doktor kavgası nedir?
Son dakika haberine göre Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı’nda doktor Tahir Tarımer’i (26) darp ettiği iddiasıyla açığa alınan Uzman Çavuş Ali Akdağlı (32), ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri sonrası görevine iade edildi.
Ali uzman olayi ne?
14 Mart’ta Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde görevli doktor Tahir Tarımer ile hastaneye apandisit şüphesiyle tedaviye gelen Jandarma Uzman Çavuş Ali Aladağlı arasında tartışma çıkmış, Aladğlı’nın doktoru darp ettiği öne sürülmüştü.
Tahir tarımer olayı nedir?
Uzman Çavuş’un kendisini darp ettiği yalanını söyleyen ve onun görevden alınmasına, sonrasında ise sosyal medyada linç edilmesine neden olan doktor Tahir Tarımer’in daha önceden FETÖ’cü olduğu iddiasıyla gözaltına alındığı ortaya çıktı.Uzman Cavusa ne oldu?
Şehit Uzman Çavuş Aksöz, Nevşehir’de toprağa verildi Irak’ın kuzeyinde, ‘Pençe-Yıldırım’ operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz (23), memleketi Nevşehir’de son yolculuğuna uğurlandı.Doktor meselesi ne?
Eski Cumhurbaşkanı rahmetli Süleyman Demirel’e atfedilen bir söz vardır: “Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz.” Yetkililerin mesele etmediği, son mesele “doktorlar meselesidir.”
Ali uzman çavuşa ne oldu?
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı’nda doktor Tahir Tarımer’i (26) darbettiği iddiasıyla açığa alınan uzman çavuş Ali Akdağlı (32), ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri sonrası görevine iade edildi.
Tahir tarımer görevden alındı mı?
Tahir Tarımer’in görev yaptığı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin psikiyatri bölümünden 16 Mart Çarşamba günü 10 günlük istirahat raporu aldığı, 25 Mart’ta mesaisine başlayacağı belirtildi.Yeni başlayan uzman çavuşun maaşı ne kadar?
Kariyerinde MaaşlarTahir tarımer nereden mezun?
1992 doğumlu Tahir Tarımer, 2018 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2022 yılı itibariyle Muğla Köyceğiz Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.
Uzman Çavuş Burhan Turan neden öldü?
Şırnakta Görevli Payasli Uzman Çavuş Burhan Turan Elim Bir Kaza Sonucu Yaralanmış Olay Yerine Çağrılan Sağlık Ekipleri Tarafından Turan Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.