- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Doktor Now nereli?
Younan Nowzaradan (Farsça: یونان نوذرادان; d. 11 Ekim 1944) ya da bilinen adıyla Dr. Now, İranlı-Amerikalı doktor, TV sunucusu ve yazar. Vasküler cerrahi ve bariatrik cerrahi konusunda uzmanlaşmıştır.Nowzaradan nerede?
Tahran Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1970 yılında mezun oldu. Laparoskopik cerrahide yaklaşık 20, Laparoskopik Bariatrik cerrahide ise altı yıllık tecrübeye sahip. Kendisi şu an Houston, Teksas’ta St. Joseph Medical Center’da çalışıyor.
Dr Nowzaradan Azeri mi?
Nowzaradan’ın tam adı Younan Nowzaradan ve 1944 İran doğumlu. İran’da doğup büyüyen ve orada eğitim alan Dr. Now bugüne bugün tam 74 yaşında.Doktor Nowzaradan hangi hastanede?
Nerede çalışıyor? Dr. Nowzaradan Houston yakınlarındaki birçok hastanede çalışıyor; bunların arasında First Street, Tidwell Doctors Hospital, Renaissance, Surgery Speciality ve University General Hospital da var.
Doktor Nowzaradan seslendiren kim?
Ağır Yaşamlar’ın tatlı sert doktoru Dr. Nowzaradan’ı seslendiren Dündar Müftüoğlu sosyal medyadan gelen sorularınızı yanıtladı.
Robert buchel neden öldü?
‘300 Kiloluk Hayatım’ Çekimlerinde Kalp Krizinden Hayatını Kaybeden 381 Kiloluk Talihsiz Adam! Favorilerinize Ekleyin. TLC’nin kilolu insanlar hakkında yaptığı programlardan biri olan ‘300 Kiloluk Hayatım’ın katılımcılarından 41 yaşındaki Robert Buchel hayatını kaybetti.Ağır yaşamlar doktor Nowzaradan nereli?
Tahran, İranYounan Nowzaradan/Doğum yeri