- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Doktor Çağrı Tiryaki hangi hastanede?
Çağrı Tiryaki – Akademi Hastanesi.Çağrı Çelik hangi hastanede?
İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi.Op Dr Çağrı Güven hangi hastanede?
Çağrı Güven Op. Dr. Çağrı Güven Perinatoloji Kliniği bünyesinde çalışıyor.
Ismail kuru kimdir?
Dr. İsmail Kuru, Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde 1,5 yıl görev yaptıktan sonra, ortağı olduğu Özel Cankatan Tıp Merkezi’ne geri döndü. Kuru, “Tam 26 yıldır İzmit’teyim ve burada bulunmaktan, buranın halkına hizmet etmekten gurur duyuyorum. Özel Cankatan Tıp Merkezi benim yuvam.
Çağrı Çelik Kimdir?
Merhaba ben Çağrı Çelik. Afyonkarahisar’da doğdum büyüdüm. Tek haneli yaşlardan beri müzik ile uğraşıyorum. Bu yolda başlangıcım gitar olsa da zamanla klarnete evrilerek şu anki mesleğim haline geldi.Prof Dr inanç Mendilcioğlu hangi hastanede?
Halen Akdeniz Üniversitesinde Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Perinatoloji bölümünde yer almaktadır.Babür Kaleli hangi hastanede?
Mehmet Babür Kaleli Denizli Özel Sağlık Hastanesi bünyesinde çalışıyor.
Dedublüman Klarnetçisi kim?
çok iyi klarnetçi. daha önce adına yazılmaması çok üzücü. dedublüman ile yaptığı işler harika. youtube’da çok az videosu var.
Merhaba ben Çağrı Çelik. Afyonkarahisar’da doğdum büyüdüm. Tek haneli yaşlardan beri müzik ile uğraşıyorum.
İnanç Erdoğan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır. Jinekolojik Hastalıklar, Rahim Kanaması, Genital Kaşıntı alanlarında hizmet veriyor ve Labioplasti (iç dudak estetiği), Yumurtalık kistleri, Diyafram yöntemi(doğum kontrol) hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Prof Dr Mehmet Emin Soysal Kimdir?
1961 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lisans eğitimini 1983-1989 yılları arasında Ankara Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Bölümü’nde, uzmanlık eğitimini ise 1985-1989 yılları arasında Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Hastanesinde tamamlamıştır.
Veysel Fenkçi kimdir?
Prof. Dr. İbrahim Veysel Fenkci Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.