AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Doğuş Naptın Gari Lo Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Doğuş Naptın Gari Lo Şarkı Sozleri
Doğuş Naptın Gari Gari Lo (Evde Zeytin Yok) Şarkı Sozleri
Yeniden doğmak, her şeye bugun başlamak gerek
Sen varken anlamlı, tadına varmak lazım
Zamanla anlaşmak gerek, icat etmeye gerek yok
Doğuşla doğman lazım bebek, İstanbul da farklıdır
İfade etmek lazım her şeyi
Tonight hatırlarım kendimi
Farklıyım ben herkesten
Umursamam, gelecek ellerimde
Gidecekler gule gule
Ben tam seninle burada buluşurum
İstersen seninle hemen kavuşurum
Ben tam seninle burada buluşurum
İstersen seninle
Naptın gari nettin gari lo
Naptın gari gari lo nettin gari gari lo
Naptın gari gari lonettin gari gari lo
Cok sıradan olmasın hayat
İcindeki sıcanı rahat bırak
Kımıl kımıl olamıyorsan
Koşsana koşsana ihtiyac var
Zaten bitikleri oynuyoruz biz
Okeyde dortlu bulamadık
Herkese deste deste para yağarken
Bizde evde zeytin yok
Yok artık her şey zaten bitik bizde
Cok gorme millet zaten keyfinde
Eğlencede her yerde zımbır zımbır
Eatballing ama evde zeytin yok

Doğuş'un "Naptın Gari Lo" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkıdaki sözlerin anlamına değinelim:

"Yeniden doğmak, her şeye bugün başlamak gerek" diyerek şarkı, yeni bir başlangıca hazır olmayı ve hayata tazelenerek bakmayı vurguluyor. "Sen varken anlamlı, tadına varmak lazım" ifadesi ise sevgilinin varlığının hayata anlam kattığını ve onunla olan anların değerli olduğunu belirtiyor.

"Zamanla anlaşmak gerek, icat etmeye gerek yok" sözü, bazen zamanla her şeyin netleşeceğini ve gereksiz yere uğraşmaya gerek olmadığını ifade ediyor. "Doğuşla doğman lazım bebek, İstanbul da farklıdır" cümlesi ise doğanın güzelliğini ve İstanbul'un benzersiz atmosferini vurguluyor.

"Tonight hatırlarım kendimi, Farklıyım ben herkesten" ifadeleriyle şarkı, kendine özgü bir kişilik olduğunu ve kendini hatırlamakla başkalarından farklı olduğunu belirtiyor. "Umursamam, gelecek ellerimde, Gidecekler güle güle" sözleriyle ise geleceğe umutla bakmanın önemini vurguluyor.

"Ben tam seninle burada buluşurum, İstersen seninle hemen kavuşurum" cümleleri ise sevgiliyle buluşmayı ve anının tadını çıkarmayı anlatıyor. "Naptın gari nettin gari lo" tekrarları ve diğer kısımlar ise genellikle hayattan zevk almanın ve keyifli anların önemine vurgu yapmaktadır.

Şarkının sözlerinde genel olarak hayata dair yeni başlangıçlar, sevgi, farklılık ve umut teması işlenmiş. Ayrıca mizahi bir üslupla evde zeytin bulunmayışı gibi ayrıntılara da yer verilmiş. Şarkının ritmi ve sözleriyle dinleyiciye enerji ve pozitif bir etki sağladığını söyleyebiliriz.

Geri