- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Doğumgünü kartına ne yazılır?
Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun. Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.Doğum gününe ne söylenir?
İyiki doğdun… Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Başarılar seninle olsun, Doğum Günün Kutlu olsun. Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Mutlu ve neşeli olman dileğiyle…Doğum günün kutlu olsun diyen birine ne denir?
Şu örnek cevaplara göz at: Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim! Harika zaman geçiriyorum!
Doğum günü kartına ne yazılır babaya?
Babaya Doğum Günü Mesajı
Doğum günü tebriği nasıl yazılır?
Yeni doğum günü mesajları örnekleri şöyle; Gönüllerimizde hiç yerin eksik olmazken yanımızda olman ne de güzel iyi ki doğmuşsun. Doğum günün kutlu olsun canım… 365 günlük bir öykü daha başlıyor, her güne bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır. Mutluluk de adına, nice güzel öyküler senin olsun, nice yıllara…DGKO ne demek?
bir insanı öküz mertebesinin en sonuncusuna çıkartabilecek doğum günü kutlama mesajı. açılımı doğum günün kutlu olsundur.Babaya ne denir?
Sesli Sözlük – baba. babanın babası, cedde de denir.
Babalar gününde ne yazılır?
Dün, bugün, yarın ve daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimkisi bitmeyen, tanrısal bir sevgi canım babam. Babacığım babalar günün kutlu olsun. Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et deseler bana, herhalde sadece “BABAM” derdim.
Sevgiliye ilk doğum gününde ne mesaj yazılır?
Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle doğum günün kutlu olsun sevgilim. Yaşanacak güzellikler gözlerindeki ışık gibi umut verici, umutların kalbin gibi temiz olsun. Umutların seni huzurla doldursun, doğum günün kutlu olsun.Iyiye güzele dair ne varsa kalbindedir?
** İyiye, güzele dair ne varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun sevgilim! ** Kelimelerin anlamsız kaldığını seninle öğrendim ben.Ne güzel doğum günü sözleri?
Doğum günün kutlu olsun. Geçmişinde de hep mutluydun, geleceğinde de hep mutlu olman, bizleri de mutlu etmen ve güldürebilmen dileğiyle. Doğum gününü tüm içtenlikle kutlarım. Ne dersin; bugünü en güzel günlerin başlangıcı yapalım ve bugün en kötü günün olsun!
Doğum günü kutlamasında ne yazılır?
Kısa Doğum Günü Mesajları Neşe dolu bir yıl geçirmen dileğiyle. Hayatın acılarının uğramayacağı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmeni dilerim. Nice mutlu yıllara. Hissettiğin yaşta geçireceğin neşeli ve keyifli bir 365 gün olur umarım senin için.