AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Doğum Gunu Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Begum Tarako Doğum Gunu Şarkı Sozu
Bu doğum gunu benim değil
Ben bugun doğmadım
Bu fotoğraflar benim değil
Ben aslında hic olmadım
Bu guzun gunu benim değil
Bu sabah uyanmadım
Bu duyulanlar sesim değil
Ben aslında hic konuşmadım
Ama hic korkmam bunlar gecer
Nasılsa bir daha doğarım
Hic sormam yeminler surer
Nasılsa daha cok duyarım
Daha cok duyarım bir daha doğarım

Merhaba! Bu şarkı sözleri oldukça etkileyici ve derin bir anlam taşıyor. Şarkının içeriğinden çıkarımlar yapmak gerekirse, şairin yaşamın geçiciliği ve döngüsel yapısı üzerine düşünceleri dile getirdiği söylenebilir.

Şarkı, doğum günü kutlamalarının aslında sadece birer tarih olduğunu vurgulayarak, doğumun asıl anlamını sorguluyor gibi görünüyor. Şair, geçmişte olanların artık kendisine ait olmadığını ve gelecekte ne olacağını bilemeyeceğini ifade ediyor. Ayrıca, yaşamın döngüsel yapısına vurgu yaparak, tekrar doğma ve öğrenme sürecinin önemine işaret ediyor.

Şarkının son kısmında ise, değişimin kaçınılmaz olduğunu ve her defasında daha fazla deneyim kazanacağını dile getiriyor. Bu ifadelerle şair, hayatın devamlılığı ve öğrenme sürecinin asıl önemli olan şeyler olduğunu vurgulamış gibi görünüyor.

Şarkının akılda kalıcı ve derin anlamları üzerine düşünmek insanı farklı bakış açıları kazanmaya yönlendirebilir. Sanatın bu şekilde insanı düşündürmesi ve farkındalık yaratması oldukça kıymetli bir durumdur. Umarım doğum günü şarkısının size de ilham verdiği gibi, başkalarına da farklı düşünce kapıları açar.