AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Doğum Gunu Ahmet Kaya Sozleri

haberci

Yeni Üye
Ahmet Kaya Doğum Gunu Sozleri
Ahmet Kaya Doğum Gunu Şarkı Sozleri
İnsanların yuzlerini goremiyorum
Boğazım duğum duğum cozemiyorum
istesen de yanına gelemiyorum
Tutsam şu karanlığı Tutsam da yırtsam
Ah elim tutuşmasa, elini tutsam
Susmasan konuşsan sesini duysam
Tutsam guzel yuzunu bağrıma bassam
Doğum gunum bugunum Doğum gunum gulum
Doğum gunum diyorsun;
Doğum gunun kutlu olsun
Mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene
Karakollar beni alır
sorgular gecelerce
Hic bekleme belki gelmem
gelemem senelerce

Ahmet Kaya'nın bu dokunaklı şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Ahmet Kaya'nın içten ve duygusal sözleri her zaman dinleyenlerine derin duygular yaşatmıştır. Sanatçının doğum günü şarkıları da dinleyenleri duygulandırmaya devam etmektedir.

Bu şarkıda Ahmet Kaya'nın derin bir özlem ve hasret içindeki duygularını işlediğini görüyoruz. Sevdiklerinden ayrı kaldığı, onları göremediği ve yanlarına gelememesi gibi duygular şarkının ana temasını oluşturuyor. Aynı zamanda sevgi ve özlem dolu ifadelerle sevdiklerine olan duygularını da ifade ediyor.

Ahmet Kaya'nın doğum günü kutlama sözlerine gelince, sanatçının duygularını içtenlikle yansıttığını görüyoruz. Sadece bir doğum günü kutlaması olmanın ötesinde, derin bir sevgi ve özlem duygusuyla dolu bir mesaj iletiliyor. Sevdikleriyle bir arada olmayı, onlara bir kuş gibi yakın olmayı ve onların yanında olamadığı zamanlarda da sevgi dolu sözlerle hatırlanmayı arzuluyor.

Ahmet Kaya'nın özgün tarzı ve derin duygularıyla dolu şarkı sözleri her zaman dinleyenlerini etkilemeye devam edecektir. Onun eserleri, içtenlik ve duygu yüklü sözlerle dolu olduğu için her zaman dinleyenlerine hissettirecek bir şeyler bulabilecektir.

Geri