Dogu Akdeniz Universitesi Tercih Bursu var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Doğu Akdeniz Üniversitesi Tercih Bursu var mı?​

Tercih İndirimi * Tercihiyle ücretli kontenjanlara kayıt yapacak öğrencilere u, 4. ve 5. tercihiyle kayıt yapacak öğrenciler ise P tercih indiriminden yararlanacaktır. Hukuk ve Psikoloji Türkçe bölümlerinde ise 1. 2. veya 3 tercihiyle kayıt yapacak öğrenciler P tercih indiriminden yararlanacaktır.

Doğu Akdeniz Üniversitesi paralı mı?​

Doğu Akdeniz Üniversitesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Gazimağusa kentinde, eğitim-öğretim veren bir Devlet Üniversitesi olup eğitim ücretlidir.
Doğu Akdeniz Üniversitesi TSK indirimi ne kadar?
Öğrenim ücretinin ve DAÜ yurtlarında konaklama ücretinin tamamını veya bir kısmını kapsar. ÖSYM ile yerleşen, herhangi bir dalda milli kadroda yer alan veya dalında en üst ligde lisanlı spor yapan öğrencilere öğrenim ücreti üzerinden %20 indirim yapılır.
Doğu Akdeniz Üniversitesi Özel mi devlet mi?
Doğu Akdeniz Üniversitesi ya da kısaca DAÜ (İngilizce: Eastern Mediterranean University, kısaca EMU), 1979 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kurulan bir Yüksek Teknoloji Enstitüsü olarak faaliyete geçen bir devlet üniversitesidir.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ücretli mi?​

Hastanemize, ücretli olarak, bağlı olunan sosyal güvenlik kuruluşlarından, anlaşma yapılan özel sağlık sigorta şirketlerinden hastalar kabul edilmektedir. Hastanemiz girişlerinde sizi karşılayacak olan danışma görevlilerimiz, hastane içerisinde ulaşmak istediğiniz yere ve kişilere ulaşmanızda size yardımcı olacaktır.

Nişantaşı tercih bursu var mı?​

Maslak 1453 NeoTech Campus’te eğitim hayatına devam eden Nişantaşı Üniversitesi, bir vakıf üniversitesi olmanın gereği olarak tercih yapacak öğrencilere bölüm bursları haricinde +%50 ek tercih bursu imkânı sağlıyor.
KKTC Destek Bursu ne kadar?
➢ Başarıyı Teşvik Bursu hakkı elde eden öğrencilere aylık brüt asgari ücretin %50 (yüzde elli)’si kadar burs verilir.
Doğu Akdeniz Üniversitesi Tıp diploması hangi ülkelerde geçerli?
Dünyanın her yerinde geçerli diplomasıyla öğrencilerini yetiştiren Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde 12 Fakülte, 5 Yüksekokul, Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu’nda 115 programda ön lisans ve lisans, 101 programda ise yüksek lisans ve doktora programı bulunur.

Geri