Dogrulama kodu ne?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Doğrulama kodu ne?​

Yeni bir cihazdan veya web sitesinden hesabınıza giriş yaptığınızda, kimliğinizi doğrulamak için şifrenizi ve altı haneli bir doğrulama kodunu girmeniz gerekir. Güvenlik doğrulama kodunu güvenilir bir cihazdan ya da SMS mesajı veya e-posta adresinden alabilirsiniz.
Telefon numaranız için WhatsApp kayıt kodu talep edildi ne demek?
WhatsApp, hesabınızı korumak amacıyla, başka biri sizin telefon numaranızla WhatsApp’a kaydolmaya çalıştığında size anlık bildirim gönderir. Hesabınızı güvende tutabilmek için, doğrulama kodunuzu başkalarıyla paylaşmaktan kaçının.
Benim WhatsApp başka biri kullanabilir mi?
WhatsApp’ın uçtan uca şifreli olduğunu ve mesajların sadece cihazınızda depolandığını; bu sebeple başka bir cihazdan hesabınıza erişen kişilerin geçmiş sohbetlerinizi okuyamayacağını lütfen unutmayın.

Doğrulama kodunu nasıl öğrenebilirim?​

Google Hesabınızı doğrulama
- Telefonunuzda Google Ayarlarınızı bulun. Cihazınıza bağlı olarak aşağıdakilerden birini yapın:
- Google Hesabınızı yönetin’e dokunun.
- Sağa kaydırıp Güvenlik. Güvenlik kodu’na dokunun.
- 10 basamaklı bir kod göreceksiniz.
- Oturum açmak istediğiniz telefonda kodu girip Devam’a dokunun.
Doğrulama kodu nasıl kullanılır?
Genel sorunlar
- Android cihazınızda Google Authenticator uygulamasını açın.
- Sağ üstten Diğer Kodlar için zaman düzeltme. Şimdi senkronize et’i seçin.
- Bir sonraki ekranda, uygulama zamanın senkronize edildiğini gösterir. Oturum açmak için doğrulama kodlarınızı kullanabilirsiniz.
Telefonuma onay kodu gelmiyor ne yapmalıyım?
Telefon numarasını doğrulayamıyorum
- Adım: Telefon numaranızı kontrol edin.
- Adım: Kablosuz ağ veya mobil veri bağlantınızın yeteri kadar güçlü olduğundan emin olun.
- 3. Adım: SMS mesajlarını alabildiğinizden emin olun.
- Adım: Yeni bir doğrulama kodu isteyin.
- Adım: Uygulamayı düzeltmeyi deneyin.

WP hacklemek mümkün mü?​

Güçlü kodlama skilleri gerektirir ve başlangıç seviyesi için uygun değildir. Ayrıca fotoğraf yolu ile WhatsApp hesabını eklemek kullanıcının mesajlarını ve diğer önemli dosyalarını da etkileyebilir. WhatsApp hesabı ise saniyeler içerisinde hacklenebilir.
WhatsApp güvenlik kodu değişti bildirimi kimlere gider?
Temel sebep şu: Uçtan uca şifreleme kodlarının değişmesi. Ama istisnai olarak şu da olabilir: WhatsApp kendi sunucularında bir yenileme yapmıştır bizim bilmediğimiz, ve bunun sonucunda yine uçtan uca şifreleme kodları değişmiştir. Bu durumda yine karşıdaki kişiye “kişisinin güvenlik kodu değişti” bildirimi gider.

Geri