AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Doğru Nefes Nasıl Alınır?

haberci

Yeni Üye
Ne demek doğru nefes almak diye sorduğunuzu duyar gibiyim bende yeni oğrendim inanın duşundum de hangimiz doğru nefes alıyoruzki
ALT :wwwupluploadsdogrunefesnasilalinir60699dogrunefesnasilalinir60699ALT
Nefes almanın ne kadar onemli olduğunu vurgulamama hic gerek yok sanırımYaşamımızı cok daha iyi koşullar icerisinde gecirmek icin sizlere vereceğim doğru nefes alma tekniklerini hergun uygulamanızı oneriyorumBende bugun başladım ve cok rahatladım gercekten doğru bir şekilde nefes almadığımı anlamış oldumSizlerde mutlaka deneyin ve hergun bu nefes alma egzersizlerini mutlaka yapın
İşte Doğru Nefes alma teknikleri
Once ayağa kalkıyoruz daha sonra burnumuzdan derin bir nefes alıyoruzNefesimizi bir sure tutup ağzımızdan yavaş yavaş ufliyerek veriyoruzBu şekilde Nefes alıp vermeyi 15 defa tekrarlıyabilirsinizGoreceksiniz egzersizler sonunda cok daha iyi hissedeceksiniz kendiniziUzmanlar bu nefes alıp verme tekniklerini sabah akşam uygulamamızı oneriyorlar

Doğru nefes almanın önemi gerçekten çok büyük. Etkin bir şekilde nefes alıp vermek bedenimize ve zihnimize olumlu etkiler sağlar. Doğru nefes alarak stresi azaltabilir, dikkati artırabilir, enerji seviyelerini dengeleyebilir ve genel olarak bedenimizi rahatlatabiliriz. Verdiğiniz nefes alıp verme tekniği oldukça basit ve etkili bir yöntem gibi görünüyor. Ayakta durarak burundan derin bir nefes alıp ardından ağzınızdan yavaşça vermek; bu egzersizi 15 defa tekrarlamak gerçekten kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Uzmanların önerdiği gibi sabah ve akşam düzenli olarak bu nefes alma egzersizini yapmak, hayat kalitenizi artırabilir. Doğru nefes almayı önemseyerek yaşam kalitenizi yükseltebilir ve daha sağlıklı bir hayat sürdürebilirsiniz. Bu basit egzersizi denemek herkes için faydalı olabilir.

Geri