Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dogru kaynak kargo kac gunde gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Doğru kaynak kargo kaç günde gelir?​

Doğru Kaynak’ta müşteri memnuniyeti nedeniyle yapılan değişiklik için ek bir ücret talep edilmez. 3. Ortalama teslim süreleri: Özel Kargo Şirketi’yle tahmini 3-7 gün ve her hâlükârda 30 günlük yasal süre içerisinde teslimat yapılmaktadır.

Doğru kaynak kargo paralı mı?​

Doğru Kaynak’tan yapacağın 100 TL ve üzeri tüm alışverişler için kargo bedava. Evet, 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödemezsin ve siparişlerin hızlıca kapına kadar gelir.

Doğru kaynak üyeliğinden nasıl çıkılır?​

Doğru kaynak üyeliğinden nasıl çıkılır?
Üyeliğimi nasıl iptal edebilirim? Konu ile ilgili olarak Doğru Kaynak yetkilileriyle 0 212 963 35 35’i arayarak,[email protected]e-posta adresine mesaj göndererek veya Hesabım \ Yardım altında bulunan iletişim formu üzerinden iletişime geçebilirsin.

Kitap Al sitesi güvenilir mi?​

Kitapal.com Güvenilir Değilmiş Para İadesi Yapmıyor Kitapal.com adresinden kitap siparişi verdim. 2 hafta oldu kargoya vermediler bir arayım dedim kitap ellerinde yokmuş. Aramasam haberim olmayacak iptal ettim siparişi. Ama para iadesini yapmadılar. Hala bekliyorum ve umudum yok.

Kitap aktivasyonu nasıl yapılır?​

TATS’taki alt menü çubuğundaki Karekod sembolüne tıkla. Ardından Kitap aktivasyonu seçeneğini tıkla. Daha sonra, kitabının arka kapağında bulunan etiketi hafifçe kazı ve aktivasyon kodunu TATS uygulamasındaki ekrana yaz ve “Aktif et” butonuna tıkla. Böylece kitabın Kitaplık kısmında aktif edilmiş olacak.

TATS Üyelik ücretli mi?​

TATS Üyelik ücretli mi?
TATS tamamen ücretsiz bir uygulamadır. TATS uygulamasını ücretsiz indirip yeni bir üyelik açmanız gerekir. Varolan tongucakademi.com veya tongucmagaza.com hesaplarınız ile TATS’a giriş yapamazsınız.

Doğru kaynak nasıl üye olunur?​

- Doğru Kaynak’a Giriş Yapın. E-mail. Doğru Kaynak Üyeliğiniz Yoksa. Hemen Üye Ol.
- Doğru Kaynak’a Üye Olun. Zaten Üye Misin? Giriş Yap.
- Şifrenizi Yenileyin.
- Doğrulama e-posta’sını tekrar gönder.
- E-Posta hesabını doğrula. E-Posta doğrulamak için e-posta adresine bir kod gönderdik.

Bana Kitap Al hangi şarkı?​

YouTube’da arkadaşları Ömür Cedimağar ve Tansu Tunçel ile birlikte ismi Sapık filmindeki Bates Motel’den gelen “Batesmotelpro” kanalını kuran Öge, 2006’da “Ne me quitte pas” isimli Fransızca şarkıyı Türkçeleştirdikleri ve aslen 2004’te kaydedilen “Bana Kitap Al” isimli videoyu yayımladı.

Doğru kaynakta kitap aktivasyonu nasıl yapılır?​

Doğru kaynakta kitap aktivasyonu nasıl yapılır?

Aktivasyon maili ne demek?​

AKTİVASYON MAİLİ NEDİR VE NEDEN ÖNEMLİDİR? Aktivasyon maili sistem içerisine kayıt yaptığınızda mail adresinize gönderilir. Aktivasyon kodu sistemi daha hızlı ve güçlü bir kullanımına olanak sağlar. Ayrıca aktivasyon mailini onaylayan kişiler ekstra +10 puan kazanırlar.

Tonguç Üye olmak ücretli mi?​

Tonguç Akademi’ye üye olmak ücretli mi? Tonguç Akademi’nin web sitesine üye olmak hem çok kolay hem de tamamen ücretsizdir.

Doğru kaynak URL nedir?​

Doğru kaynak URL nedir?
Bu terimin Türkçe karşılığı ise “Tekdüzen Kaynak Bulucu”dur. URL, internet üzerindeki bir kaynağın yerini belirtmek amacıyla kullanılır. URL nedir sorusuna yanıt olarak, tarayıcınızda bulunan, site adresinin belirtildiği çubukta yer alan bilgidir diye biliriz. Örneğin, https://www.isimtescil.net/ bir URL’dir.

Doğru Kaynak'a verdiğiniz siparişler genellikle 3-7 gün içinde teslim edilir ve en geç 30 gün içerisinde kapınıza ulaşır. Bu süre, özel kargo şirketiyle işbirliği yapıldığında geçerlidir ve müşteri memnuniyeti için ek bir ücret talep edilmez.

100 TL ve üzeri alışverişlerinizde Doğru Kaynak'tan ücretsiz kargo hizmeti alırsınız. Bu sayede siparişleriniz hızlıca kapınıza kadar gelir ve ekstra bir kargo ücreti ödemezsiniz.

Doğru Kaynak üyeliğinden çıkmak istediğinizde, firma yetkilileriyle 0 212 963 35 35 numaralı telefonu arayarak, [email protected] e-posta adresine mesaj göndererek ya da Hesabım bölümünde bulunan iletişim formunu doldurarak iletişime geçebilirsiniz.

Kitap aktivasyonunu gerçekleştirmek için, TATS uygulamasındaki alt menü çubuğundaki Karekod sembolüne tıklayarak Kitap aktivasyonu seçeneğini seçmelisiniz. Ardından kitabınızın arka kapağındaki etiketi kazıyarak aktivasyon kodunu girip "Aktif et" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

TATS üyeliği tamamen ücretsizdir. Uygulamayı indirip yeni bir üyelik açmanız gerekmektedir. Var olan Tongucakademi.com veya Tongucmagaza.com hesapları ile TATS'a giriş yapamazsınız.

Doğru Kaynak'a üye olmak için giriş yaparak veya yeni üyelik oluşturarak adımları takip etmeniz gerekmektedir. E-posta adresinizi doğruladıktan sonra üyeliğiniz aktif hale gelir.

Aktivasyon maili, sistem içerisinde kaydınızı tamamladığınızda mail adresinize gönderilen ve hesabınızın daha güvenli ve hızlı bir şekilde kullanımına olanak tanıyan bir kod içeren maildir. Bu maili onaylayarak ekstra puanlar kazanabilirsiniz.

Tonguç Akademi'ye üye olmak tamamen ücretsizdir. Web sitesine üye olmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

Doğru Kaynak'ın URL adresiyle ilgili olarak, bir URL'nin "Tekdüzen Kaynak Bulucu" anlamına geldiği bilinmektedir. URL, internet üzerindeki bir kaynağın yerini belirten bir adres formatıdır. Örneğin, https://www.isimtescil.net/ bir URL örneğidir.

Geri