Doğrama (Tadı Mükemmel) Tanımı İçin Materyaller
3 tane patlıcan
3 tane sivri biber
1 tane acı biber
2 tane domates
1 tane soğan
1 yemek kaşığı salça
250 gr et
Tuz, kara biber
Doğrama (Tadı Mükemmel) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tencerede etleri kızartıyoruz.
Sonra soğan(biraz büyük kesilecek), biberleri koyup kızartıyoruz.
Üstüne kabuksuz küp küp doğramış domatesleri ve salça koyup kızartıyoruz.
Sonra patlıcanları(küçük olmayacak bir şekilde), biraz kavurup üstüne bir bardak sıcak su ekliyoruz.
Tuz, karabiber da koyup, kapağı kapatıp, patlıcanları yumuşayana kadar pişiriyoruz. Yanında pilav ve salata yeterli olur, herkeze afiyet olsun.
Doğrama (Tadı Mükemmel) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 tane patlıcan
3 tane sivri biber
1 tane acı biber
2 tane domates
1 tane soğan
1 yemek kaşığı salça
250 gr et
Tuz, kara biber
Doğrama (Tadı Mükemmel) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tencerede etleri kızartıyoruz.
Sonra soğan(biraz büyük kesilecek), biberleri koyup kızartıyoruz.
Üstüne kabuksuz küp küp doğramış domatesleri ve salça koyup kızartıyoruz.
Sonra patlıcanları(küçük olmayacak bir şekilde), biraz kavurup üstüne bir bardak sıcak su ekliyoruz.
Tuz, karabiber da koyup, kapağı kapatıp, patlıcanları yumuşayana kadar pişiriyoruz. Yanında pilav ve salata yeterli olur, herkeze afiyet olsun.
Doğrama (Tadı Mükemmel) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı