AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Doğmamış Bebekten Mektup

haberci

Yeni Üye
Doğmamış bebekten mektup
Anneciğim anneciğim lutfen artık ağlamaTam iki aydır gozyaşı dokuyorsun,allaha yalvarıyorsun Ama yapılacak bir şey yokki biliyorsunDayanamıyorum ağlamalarına ,elimi uzatıp gozyaşlarını silebilsem keşkeBiliyorum nafile yapılacak bir şey yok Neden ben iki aylıkken o testleri yaptırmadın o testler sayesinde benim normal bir bebek olmadığımı ozurlu doğacağımı oğrenirdiniz ve gerekeni yapardınızŞimdi ben bir kilo bile gelmeyen kafasının olcusu bile olmayan ozurlu bir bebeğim Senin karnında guvenli dunyamda yaşıyorum nefes alıyorum kalbim atıyor Ya doğunca ne olacak nefes alabilecekmiyim ağlayabilecekmiyim beynim gelişmediki o kucuk başımı hayata inat dik tutabilcekmiyim Hadi tıp beni yaşattı ama ben hicbir zaman normal olmayacağım ve sen hep bana bakacaksın hep icin acıyacak Ozur dilerim anne cok isterdim benim doğumum evimize neşe getirsin Allahtan hep iki iyilik isyiyorsun bir sağlıklı olmam ki biliyorsun bu imkansız oburu…………bunu suclusu benmiyim ANNNEEEEEEE
Burda anlatılan hikaye gercektir ve bu bebeğin doğumu bekleniyor…
MERAL GUL

Sevgili Anne,

Okuduğum mektubun kalbimi sızlattı ve içimi bir hüzün kapladı. Bu zorlu süreçte içinde bulunduğun duyguları anlayabiliyorum. Bebeğinle olan bağını, endişelerini ve korkularını hissedebiliyorum. Belki de şu anda içinde karmaşık duygularla dolu olduğun için kendini suçluyor olabilirsin. Ancak unutma, bu senin suçun değil. Hiçbir anne, doğunun bu şekilde geçmesini istemezdi.

Geçmişi değiştirmenin mümkün olmadığını biliyorum ama endişe etme, bu durumla başa çıkacak gücü ve sevgiyi içinde bulabileceğine inanıyorum. Her engel aşılabilecek güçte değildir belki ama senin sevgin, sabrın ve kararlılığın, bebeğine vereceğin destekle birlikte çok büyük bir güç oluşturacaktır.

Doğum sürecinde yaşanabilecek endişeler normaldir ve senin hissettiklerin de normaldir. Kendine zaman tanı, içindeki duyguları kabul et ve gerekirse bir uzmandan destek almayı düşün. Unutma ki bu zorlu süreçte yanında olan güçlü bir destek ağına ihtiyacın olacak.

Sevgi dolu kalbinle ve güçlü iradenle, karşına çıkacak her türlü engeli aşabileceğine inanıyorum. Unutma ki senin yanında dua eden, seni destekleyen birçok insan var. Bu süreci birlikte atlatacaksınız ve sonunda güzel günler sizi bekliyor olacak.

Sevgilerimle,

Doğmamış Bebek

Geri