AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Doğanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar

SoruCevap

Yeni Üye
Doğanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Doğanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Doğanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Doğanlı İlköğretim Okulu İletişim

Doğanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1968 yılında hizmete açılmıştır. 1992 yılında Devlet millet işbirliği ile 5 derslikli bina yapılmış eski bina öğretmen lojmanı olarak düzenlenmiştir.2006 yılında 5 derslikli ek bina İl Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla yaptırılmıştır.

Okul bahçesinde bulunan bölümlerimiz 2 okul binası, 1 sığınak, 1 kalorifer dairesi, 3 lojman ve kömürlüktür.

Açıldığında 1.400 m2 olan okul arsası 1992 yılında ek bina yapıldığında 3.900 m2ye çıkarılmış 2005 yılında da belediyemiz imar çalışmaları sırasında okulumuza 2.100 m2 tahsis edilmiş ve toplam 6.000 m2 okul arsası olmuştur.

Okulumuzda normal gündüzlü eğitim yapılmaktadır. Okulumuzun Öğrenci sayısı 152dir.

Okulumuzda 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, 9 derslik, 1 BT sınıfı, 1 eğitim araçları odası bulunmaktadır.

Şu anda 1 Müdür, 5 sınıf öğretmeni, 1 Türkçe Öğretmeni, 1 İngilizce Öğretmeni, 1 Beden Eğitimi Öğretmeni, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Sosyal Bilgiler Öğretmeni, 1 Ana Sınıfı Öğretmeni ve 1 Hizmetli görev yapmaktadır.

Doğanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar
Okulun Telefonu: 272 373 13 14
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Doğanlı Kasabası
Okulun Web Adresi: http://doganliioo.meb.k12.tr

Okulun E-Posta Adresi: 412785@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Doğanlı İlköğretim Okulu Resimleri :