AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dogan holding Yonetim Kurulu Baskani kimdir?

Editör

Yeni Üye

Doğan holding Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?​

Çağlar Göğüş, Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olup, Florida Üniversitesi’nde MBA yaptıktan sonra iş hayatına 1996 yılında Coopers & Lybrand (şimdi PwC)’da kıdemli Analist olarak başladı.

Doğan Enerji kimin?​

Doğan Enerji kimin?
Aydın Doğan tarafından 1980 yılında kurulmuştur. Enerji, demir-çelik sanayisi, akaryakıt, otomotiv, finans, gayrimenkul ve eğlence sektörlerinde faaliyet gösteren İstanbul merkezli bir holdingtir.

Adilbey Holding kime ait?​

Adilbey Holding kime ait?
Adil Bey Holding veya Adil Bey Holding A.Ş., Aydın Doğan ve ailesinin sahibi olduğu ve bünyesinde Doğan Holding ile onun alt kuruluşu olan Doğan Yayın Holding’i barındıran bir şirket. Aydın Doğan, Doğan Holding ve Doğan Yayın Holding’te olduğu gibi bu şirketinde yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Sosee holding kimin?​

Sedes Holding, 2002 yılında Demir Sabancı tarafından kurulan holding. Sedesco inc. Sedes Holding gayrimenkul ‘e 200 milyon doları aşkın yatırım gerçekleştirmiştir.

Mehmet Yörük kimdir?​

Mehmet Yörük kimdir?
72 yıldır tek ayağı ile hayata tutunan Mehmet Yörük, devlete yük olmamak için protez bacak bile almadı. 7 yaşından bu yana tek ayağı ile hayata tutunan ve 79 yıllık ömründe devlet yetkililerinin defalarca yardımcı olmak istediği Yörük, ne kendine ne de engelli kızına bağlanmak istenen engelli maaşını da kabul etmedi.

Neslihan Sadıkoğlu kim?​

Neslihan Sadıkoğlu kim?
2016 yılında ise Doğan Holding’de Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı olarak göreve başlayan Neslihan Sadıkoğlu 1 Mart 2017 tarihinde Doğan Holding Kurumsal İletişim ve Pazarla’dan sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır.

Doğan Yayın Holding kimin?​

Doğan Holding veya Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş., Aydın Doğan ve ailesinin sahibi olduğu Adil Bey Holding’in bünyesinde bulunan ağırlıklı olarak medya ve enerji sektörlerinde iş yapan, 20 bine yakın kişinin istihdam edildiği Türkiye merkezli holding şirketidir.

Dogan trend motor kimin?​

Dogan trend motor kimin?
Doğan Trend Otomotiv, 2020 yılında Doğan Grubu’nun otomotiv ve mobilite alanındaki şirket ve markalarını tek çatı altında toplamak üzere kurulmuştur. Bünyesinde distribütörlüklerle birlikte perakende, kiralama ve mobilite markalarını pazarladığı e-ticaret platformlarını bulundurmaktadır.

Adilbey Holding ne iş yapar?​

Adilbey Holding ne iş yapar?
A.Ş. ünvanıyla kurulmuş olup 1997 yılındaki değişiklikle Adilbey Holding A.Ş ünvanını almıştır. Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.’nin % 52 oranında iştirak sahibi olan Adilbey Holding A.Ş., gayrimenkul ve iştirak yönetimi faaliyetini sürdürmektedir.

Doğan Holding şirketleri hangileri?​

DOGAN SIRKETLER GRUBU HOLDING A.S.
MİLTA TURİZM İŞLETMELERİ A.Ş. | 1.300.000 | 100 %
DEĞER MERKEZİ HİZMETLER VE YÖNETİM DANIŞMANLIĞI A.Ş. | 20.000.000 | 100 %
DORUK FAKTORİNG A.Ş. | 59.999.454 | 99,99 %
DORUK FİNANSMAN A.Ş. | 29.100.000 | 97 %
KELKİT DOĞAN BESİ İŞLETMELERİ A.Ş. | 57.500.000 | 100 %

Densa Holding ne iş yapar?​

Densa Holding ne iş yapar?
2009 yılında Ömer Sabancı, Sabancı Holding’ten ayrılarak Densa Holding’i kurmuştur. Ömer Sabancı, Demet Sabancı Çetindoğan’a ait olan Demsa Group ile ortak kurdukları Densa Shipping 1 milyar dolar yatırımla 21 gemilik dev filoya ulaşarak uluslararası armatörlük firması olmuştur.

Vedat Mungan Kimdir?​

Vedat Mungan Kimdir?
Vedat Mungan 5 Mayıs 2017 tarihi itibariyle Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.’ye Stratejik Planlama ve İş Yönetimi Başkan Yardımcısı olarak katılmış; 03 Ekim 2017 tarihinde ise Stratejik Planlama ve İş Yönetimi’nden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak atanmıştır. Mungan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Demirören in sahibi kim?​

Demirören Holding
Tip | Holding
Kurucu | Erdoğan Demirören
Genel merkezi | Beyoğlu, İstanbul , Türkiye
Kilit kişiler | Yıldırım Demirören (Yönetim Kurulu Başkanı)
Sahibi | Demirören ailesi

Holding olmak için kaç şirket?​

Holding olmak için kaç şirket?
Holding, iki veya daha fazla şirketin, kâr etmek amacıyla bir araya gelerek oluşturduğu ticari yapı, bir başka deyişle şirketler topluluğu. Holdinglere bağlı şirketler, tek merkezden yönetilip, farklı alanlarda faaliyet gösterir. Holdingler genellikle bir grup girişimci veya bir aile tarafından yönetilir.

MG kim getiriyor?​

MG kim getiriyor?
Doğan Holding çatısı altında faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği MG’nin elektrikli kompakt SUV modeli ZS EV, markanın Avrupa pazarında büyüme planları kapsamında ülkemizde de satışa sunuldu.

Doğan Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı, Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan ve Florida Üniversitesi'nde MBA derecesini alan Çağlar Göğüş'tür. İş hayatına 1996 yılında Coopers & Lybrand (şimdi PwC) firmasında kıdemli analist olarak başlamıştır.

Doğan Enerji, Aydın Doğan tarafından 1980 yılında kurulmuştur. İstanbul merkezli olan şirket, enerji, demir-çelik sanayisi, akaryakıt, otomotiv, finans, gayrimenkul ve eğlence sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Adilbey Holding, Aydın Doğan ve ailesine ait olan bir şirkettir. Adil Bey Holding veya Adil Bey Holding A.Ş., Doğan Holding ile Doğan Yayın Holding'i bünyesinde barındıran bir şirkettir ve Aydın Doğan yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Sedes Holding ise 2002 yılında Demir Sabancı tarafından kurulmuş bir holdingdir. Şirket, gayrimenkul sektörüne 200 milyon doların üzerinde yatırım yapmıştır.

Mehmet Yörük, 72 yıldır tek ayağıyla yaşayan ve protez bacak bile almayarak devlete yük olmamaya özen gösteren bir bireydir.

Neslihan Sadıkoğlu, 2016 yılında Doğan Holding'e Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı olarak atanmış, daha sonra 2017 yılında Doğan Holding Kurumsal İletişim ve Pazarlama'dan sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır.

Doğan Yayın Holding, Aydın Doğan ve ailesine ait olan Adil Bey Holding'in bünyesinde yer alan ve medya ile enerji sektörlerinde faaliyet gösteren bir Türkiye merkezli holding şirketidir.

Doğan Trend Otomotiv, Doğan Grubu'nun otomotiv ve mobilite alanındaki şirketlerini tek bir çatı altında toplamak amacıyla 2020 yılında kurulmuştur. Şirket, distribütörlükler, perakende satış, kiralama ve mobilite markalarının pazarlanması gibi faaliyetlerde bulunmaktadır.

Adilbey Holding, gayrimenkul ve iştirak yönetimi faaliyetlerini sürdüren bir şirkettir. Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'nin %52 oranında iştirak sahibidir.

Densa Holding ise 2009 yılında Ömer Sabancı tarafından kurulmuş bir şirkettir. Ömer Sabancı, Demet Sabancı Çetindoğan'a ait olan Demsa Group ile ortak kurdukları Densa Shipping aracılığıyla uluslararası armatörlük faaliyetleri yürütmektedir.

Demirören Holding'in sahibi Demirören ailesidir. Kuruluşunun kurucusu ise Erdoğan Demirören'dir. Yıldırım Demirören ise yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktadır.

Holdingler, genellikle iki veya daha fazla şirketin bir araya gelerek oluşturduğu ticari yapılar olarak tanımlanır. Holdinglere bağlı şirketler farklı alanlarda faaliyet gösterebilir ve genellikle tek merkezden yönetilirler.

Doğan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv, Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği MG'nin elektrikli kompakt SUV modeli ZS EV'yi Avrupa pazarında büyüme planları kapsamında Türkiye'de satışa sunmuştur.

Geri