AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dogan Holding sirketleri hangileri?

Editör

Yeni Üye

Doğan Holding şirketleri hangileri?​

DOGAN SIRKETLER GRUBU HOLDING A.S.
MİLTA TURİZM İŞLETMELERİ A.Ş. | 1.300.000 | 100 %
DEĞER MERKEZİ HİZMETLER VE YÖNETİM DANIŞMANLIĞI A.Ş. | 20.000.000 | 100 %
DORUK FAKTORİNG A.Ş. | 59.999.454 | 99,99 %
DORUK FİNANSMAN A.Ş. | 29.100.000 | 97 %
KELKİT DOĞAN BESİ İŞLETMELERİ A.Ş. | 57.500.000 | 100 %

Adilbey Holding kime ait?​

Adilbey Holding kime ait?
Adil Bey Holding veya Adil Bey Holding A.Ş., Aydın Doğan ve ailesinin sahibi olduğu ve bünyesinde Doğan Holding ile onun alt kuruluşu olan Doğan Yayın Holding’i barındıran bir şirket. Aydın Doğan, Doğan Holding ve Doğan Yayın Holding’te olduğu gibi bu şirketinde yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Doğan Şirketler Grubu ne iş yapar?​

Bugün şirketlerimiz, faaliyette bulundukları elektrik üretimi, akaryakıt perakendesi, sanayi & ticaret, otomotiv ticareti & pazarlama, finansman & yatırım, internet & eğlence ve gayrimenkul yatırımları sektörlerinde alanlarında yenilikçi vizyonları ile öncü rol üstlenerek fark yaratıyor ve Türkiye ekonomisine değer …

Adilbey Holding ne iş yapar?​

Adilbey Holding ne iş yapar?
A.Ş. ünvanıyla kurulmuş olup 1997 yılındaki değişiklikle Adilbey Holding A.Ş ünvanını almıştır. Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.’nin % 52 oranında iştirak sahibi olan Adilbey Holding A.Ş., gayrimenkul ve iştirak yönetimi faaliyetini sürdürmektedir.

Dohol hangi grup hisse?​

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş.

Mehmet Erol Çamur kimdir?​

Mehmet Erol Çamur kimdir?
M. Erol Çamur, 1966 yılında Malatya’nın Arguvan ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni 1986 yılında tamamlamıştır.

GSD yatırım Bankası Genel Müdür?​

Engin Kam – Genel Müdür – GSD Yatirim Bankasi A.S. | LinkedIn.

Doğan Holding şirketleri hakkında detaylı bilgi vermek isterim. Doğan Holding'in bazı yan kuruluşları ve iştirakleri şunlardır:

1. MİLTA TURİZM İŞLETMELERİ A.Ş. - %100 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. iştiraki.
2. DEĞER MERKEZİ HİZMETLER VE YÖNETİM DANIŞMANLIĞI A.Ş. - %100 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. iştiraki.
3. DORUK FAKTORİNG A.Ş. - %99,99 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. iştiraki.
4. DORUK FİNANSMAN A.Ş. - %97 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. iştiraki.
5. KELKİT DOĞAN BESİ İŞLETMELERİ A.Ş. - %100 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. iştiraki.

Adilbey Holding ise Aydın Doğan ve ailesine ait bir şirkettir. Bünyesinde Doğan Holding ve Doğan Yayın Holding'i barındırmaktadır. Aydın Doğan, bu şirkette de yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Doğan Şirketler Grubu, geniş bir yelpazedeki sektörlerde faaliyet göstermektedir. Elektrik üretimi, akaryakıt perakendesi, sanayi & ticaret, otomotiv ticareti & pazarlama, finansman & yatırım, internet & eğlence ve gayrimenkul yatırımları gibi alanlarda faaliyet göstererek Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

Adilbey Holding ise gayrimenkul ve iştirak yönetimi faaliyetlerini yürütmektedir. %52 oranında iştirak sahibi olduğu Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. ile ilişkilidir.

Dohol which is a part of the Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.

Mehmet Erol Çamur ise Malatya'nın Arguvan ilçesinde doğmuş ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu bir kişidir.

GSD Yatırım Bankası'nın Genel Müdürü ise Engin Kam'dır. Bu bilgilerden yola çıkarak doğru bilgiler sunmak istedim. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri