AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dogalgaz servis kutusu nereye konur?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.352
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Doğalgaz servis kutusu nereye konur?​

Bina yada bahçe duvarına yaslanırlar. İçlerine B 25, tekli B 50 yada BCH 30 olmak üzere 1 adet regülarör yerleştirilebilir.

Nüfus Müdürlüğü dekont istiyor mu?​

Diğer bir durum olan nüfus cüzdanının kaybı durumunda ise üzerinde fotoğraf bulunan pasaport, sürücü belgesi veya meb-ösym sınav giriş belgesi, biyometrik fotoğraf ve ücretin ödendiğine dair banka dekontu getirmeleri gerekmektedir.
Sürücü belgesi herhangi bir nüfus müdürlüğünden alınır mı?
Sürücü belgesi başvuruları sürücü sertifikasının alındığı yere bakılmaksızın yetkilendirilen herhangi bir nüfus müdürlüğüne şahsen başvuru yapılarak alınır.

Ehliyet almak için ilk nereye gidilir?​

Sürücü belgeleri artık Nüfus Müdürlüklerince verilmektedir! Türkiye genelinde BÜTÜN RANDEVULAR nüfus müğdürlüğü tarafından https://randevu.nvi.gov.tr/ linki üzerinden alınacaktır. Başvurunun ilk aşamasında “Başvuru Türü” olarak “Sürücü Belgesi” seçeneğini seçiniz.

Doğalgaz kutusunu kim koyar?​

Tüm bunlar için, müşteri merkezine başvurarak doğal gaz abonesi olmanız gerekmektedir. Doğal gaz piyasası müşteri hizmetleri yönetmeliğinin 36. maddesine göre, tüketicinin talebi halinde, dağıtım şirketi tüketiciyi dağıtım ağına bağlamakla yükümlüdür.
Kartsız işlemlerde dekont nasıl alınır?
Kartınızı ATM’ye takmanız ve şifrenizi girmenizle birlikte “Yaptığınız işlemler için dekont almak istiyor musunuz?” diye bir soru karşınıza çıkar. Bu soruya olumlu yanıt vererek, yaptığınız para yatırma, çekme, ödeme veya para gönderme işlemleri için mutlaka tarafınıza dekont verilir.

Harç dekontu nasıl alınır?​

Bankalar dekontları elektronik ortamda belirli müddet saklarlar ve aradan seneler geçmeyen işlemler için tekrar dekont alabilmek mümkün olur. Dekont alma konusunda şube, internet bankacılığı, telefon bankacılığı veya ATM gibi birçok seçenek vardır.

Başka bir şehirden ehliyet alınır mı?​

Ehliyetinizi istediğiniz ilden veya ilçeden alabilirsiniz. (ASBİS sistemi) Diyelim bir ilde öğrencisiniz, fakat başka bir ilde ikamet ediyorsunuz isterseniz öğrencilik yaptığınız ilden, isterseniz ikamet ettiğiniz ilden ehliyetinizi alabilirsiniz. Randevulara şahsen gidilir.
Ilk defa ehliyet için ne kadar para?
A, A1, A2 ve F Sınıfı İçin Harç Ücreti: 370 TL, Değerli Kağıt Bedeli: 280 TL, Vakıf Payı: 60 TL, Toplam: 710,40 TL. B Sınıfı İçin Harç Ücreti: 1.160,9 TL, Değerli Kağıt Bedeli: 280 TL, Vakıf Payı: 60 TL, Toplam: 1.456,TL.
 
Geri
Üst