AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dogalgaz kesintisi kac gun?

Editör

Yeni Üye

Doğalgaz kesintisi kaç gün?​

BOTAŞ’TAN DA AÇIKLAMA GELDİ *Bilindiği gibi ülkemize Gürbulak-Ağrı giriş noktasından sağlanan doğalgaz arzının, İran tarafındaki doğalgaz iletim sisteminde meydana gelen bir arıza nedeniyle 20.01.2022 tarihinden itibaren 10 gün süre ile yapılamayacağı bildirilmişti.

Doğalgaz kesintisi evlerde olacak mı?​

Elektrik ve doğal gaz sistem dengesinin korunması amacıyla yalnızca yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sınırlı olmak ve kesinti planları önceden bildirilmek suretiyle kısmi kısıtlamalar olacağını açıklayan bakanlık, alınan önlemler sayesinde konutların hiçbir şekilde kesintiden …

Enerji kesintisinin sebebi nedir?​

Enerji kesintisinin sebebi nedir?
Kesintinin sebebi evlerdeki yani hanehalkının ısınmasında kullanılacak doğalgaz arzında sıkıntı yaşanması. İkinci sebep ise elektrik iletim hatlarının soğuk hava koşullarına dayanamıyor olması. Sakarya Bölgesi’nde yaşanan iletim hatları kopmasının buna örnek olduğu söyleniyor.

Gaz ne zaman kesilecek?​

Gaz ne zaman kesilecek?
BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Ülkemize Gürbulak-Ağrı giriş noktasından sağlanan doğal gazın, İran tarafındaki doğal gaz iletim hattında meydana gelen bir arıza nedeniyle 20.01.2022 tarihinden itibaren 10 gün süre ile yapılamayacağı bildirilmiştir.

Doğalgaz 10 gün yok mu?​

BOTAŞ’TAN AÇIKLAMA BOTAŞ’tan konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi: “Ülkemize Gürbulak-Ağrı giriş noktasından sağlanan doğalgazın, İran tarafındaki doğalgaz iletim hattında meydana gelen bir arıza nedeniyle 20.01.2022 tarihinden itibaren 10 gün süre ile yapılamayacağı bildirilmiştir.

Doğalgaz ne zaman kesilecek 2022?​

DOĞALGAZ FATURASI KAÇ GÜN GECİKİRSE KESİLİR 2022? Doğalgaz abonesi faturasını son ödeme tarihinden itibaren 15 gün içerisinde ödemezse en az 3 gün önceden haber verilmek koşuluyla hizmet veren firma tarafından doğal gazı kesilebilir.

Tüm Türkiye’de elektrikler neden kesildi?​

Tüm Türkiye’de elektrikler neden kesildi?

Merhaba, doğalgaz kesintisiyle ilgili detaylı bilgiler paylaşılmış. BOTAŞ'ın açıklamasına göre, ülkemize Gürbulak-Ağrı giriş noktasından sağlanan doğalgaz, İran tarafındaki doğalgaz iletim sisteminde meydana gelen arıza sebebiyle 20.01.2022 tarihinden itibaren 10 gün süreyle sağlanamayacak. Bu durum evlerde doğalgaz kesintisine sebep olacak mı sorusuna ise, bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre yalnızca yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri gibi yerlerde kısıtlamalar olabileceği belirtilmiş. Konutlarda ise kesinti olmayacağı vurgulanmış.

Enerji kesintisinin sebebi ise, hanehalkının ısınması için kullanılan doğalgaz arzında yaşanan sıkıntılardan kaynaklanıyor. Ayrıca elektrik iletim hatlarının soğuk hava koşullarına dayanamıyor olması da kesintilerin nedenlerinden biri olarak gösteriliyor.

Gaz kesintisinin ne zaman başlayacağına dair BOTAŞ'ın açıklamaları incelendiğinde, 20.01.2022 tarihinden itibaren 10 gün süreyle doğalgaz kesintisinin olacağı belirtilmiş. Bu süre zarfında doğalgaz temininde sıkıntı yaşanabileceği ifade edilmiş.

Son olarak, elektrik kesintilerine yönelik bir soru da gelmiş. Tüm Türkiye'de yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyabiliriz fakat şu anda verilen bilgiler yetersiz. Eğer elektrik kesintisiyle ilgili detaylı bilgi paylaşılması istenirse, konuya daha fazla odaklanarak yardımcı olabiliriz.

Geri