AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Doga Koleji yeni sahibi kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Doğa Koleji yeni sahibi kimdir?​

2021 yılında Türkiye’nin en çok kâr eden eğitim kurumu olan İstanbul Bilgi Üniversitesi’ni bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu, Doğa Koleji’ni satın aldı.

ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji sahibi kimdir?​

Mehmet Karaca, İTÜ Eta Doğa Koleji’ni işleten Arı İnovasyon A.Ş. yönetiminden alındı, yerine yine İTÜ öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali Deniz atandı.

Halil Gürsoy kimdir?​

Halil Gürsoy kimdir?
Kahramanmaraş’ın en çok tercih edilen özel okullarından birisi olan ‘Doğa Koleji’ kurucusu Doktor Halil Gürsoy, şehrin en başarılı okulları arasında bulunmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Doğa Kolejinin adını nereden almıştır?​

Doğa Kolejinin adını nereden almıştır?
Fethi Şimşek’in Doğa’sı Şti. adını aldı. 10 yıl gibi kısa bir sürede 29’u İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde 52 okul sayısına ulaşan Doğa Koleji’nin o tarihlerde 21 bin öğrencisi ve 3 bin öğretmeni vardı.

Doğa Kolejinin ilk müdürü kimdir?​

Doğa Koleji Kurucusu/ Fatih ŞİMŞEK | TR’de MARKA | Bir Marka İletişim Dergisi – 444 31 61.

Fatih Şimşek kimdir?​

Fethi Şimşek, 2002 yılında 100 öğrenci ile eğitim hayatına başlayan ve 52 okulu bünyesine katarak bugün 21 bin öğrenciye ulaşan Doğa Koleji ile Doğa Okulları kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Fethi Şimşek, 1958 tarihinde Şanlıurfa’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı.

Doğa Koleji ni kim kurdu?​

Doğa Koleji ni kim kurdu?

Doğa Koleji battı mı?​

Doğa Koleji battı mı?
Cevabı basit aslında: Eğitimden kazandıkları parayı başka sektörlerde yatırıma çevirip batırarak! Doğa Koleji’nin batışı erken ödemelerle velilerden topladıkları parayı metal, yapı ve inşaat sektörüne yatırıp orada çıkan finansal krizle yükselen bir hikaye! 1.1 milyar TL topluyorlar velilerden…

Kahramanmaraş maraş Doğa Koleji sahibi kim?​

KAHRAMANMARAŞ’IN İŞTAHI 2020 yılı başında patlak veren Doğa Koleji krizinde, İTÜ ile markalaşma fikrini en çok benimseyen franchise işletmecilerinden Kahramanmaraş Doğa Koleji sahibi Halil Gürsoy atak yaptı…

Vedat Saçaklıoğlu kim?​

VEDAT SAÇAKLIOĞLU 1984 Yılı İstanbul doğumludur. 20 yılı aşkın iş deneyimi ile Metal Varlık Yönetimi A.Ş. de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Doğa Koleji'nin yeni sahibi, 2021 yılında Türkiye'nin en çok kâr eden eğitim kurumu olan İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu olmuştur. Bu grup, Doğa Koleji'ni satın almıştır.

Doğa Koleji'nin ilk kurucusu ise Doktor Halil Gürsoy'dur. Kahramanmaraş'ın en çok tercih edilen özel okullarından birisi olan Doğa Koleji'nin kurucusu olarak tanınmaktadır.

Doğa Koleji'nin adının nereden geldiği sorusuna ise cevap olarak şunları söyleyebiliriz: Fethi Şimşek'in "Doğa'sı Şti." adını almıştır. Doğa Koleji'nin hızla büyüyerek Türkiye genelinde birçok okulu olan bir kurum haline gelmesiyle beraber, adını Fethi Şimşek'in şirketinden almıştır.

Ayrıca, Doğa Koleji'nin ilk müdürü Fatih Şimşek'tir. Fethi Şimşek, 2002 yılında sadece 100 öğrenci ile başladığı eğitim hayatını büyüterek 52 okulu bünyesine katarak 21 bin öğrenciye ulaşan Doğa Koleji ve Doğa Okulları'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Doğa Koleji'nin batıp batmadığı sorusuyla ilgili olarak verilen cevap ise, eğitimden kazanılan paraların başka sektörlere yatırılarak batırıldığı yönündedir. Doğa Koleji'nin batışı, velilerden erken toplanan paraların başka sektörlerde yatırılarak finansal krizle birlikte yaşanan sıkıntılara bağlanmaktadır.

Son olarak, Vedat Saçaklıoğlu hakkında da bilgi verelim: Vedat Saçaklıoğlu, 1984 İstanbul doğumlu olup Metal Varlık Yönetimi A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Vedat Saçaklıoğlu'nun Doğa Koleji ile doğrudan bir alakası bulunmamaktadır.

Geri