Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Doga Koleji yeni sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Doğa Koleji yeni sahibi kim?​

2021 yılında Türkiye’nin en çok kâr eden eğitim kurumu olan İstanbul Bilgi Üniversitesi’ni bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu, Doğa Koleji’ni satın aldı. 52’si okul toplam 100 kampüsü olan Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi’ni de bünyesinde bulunduran Can Eğitim Grubu’na satıldı.

Doğa Koleji Fethullahçı mı?​

Doğa Okulları’nın kurucusu Fethi Şimşek iddialarla ilgili yazılı açıklama yaptı. 1980’li yılların şartlarında küçük bir eğitim kurumu, bir dershane ile başlayan eğitimcilik hayatımda önce Kültür Dershaneleri ve Fatih Dershaneleri, ardından da EduTime, EnglishTime ve Doğa Okulları gibi markalar yarattım.

Doğanın sahibi kim?​

Doğanın sahibi kim?
2019 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesinde eğitim hayatını sürdüren Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de sahibi olan Can Eğitim Grubu’na satıldı.

Doğa Koleji ilk müdürü kimdir?​

Doğa Koleji ilk müdürü kimdir?
Doğa Koleji Kurucusu/ Fatih ŞİMŞEK | TR’de MARKA | Bir Marka İletişim Dergisi – 444 31 61.

Doğa Koleji ni kim satın aldı?​

2002 yılında eğitim sektörüne katılan ve kısa zamanda eğitimin Türkiye’deki lideri olan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji; 1773 yılında kurulan, sayısız bilimsel ve teknolojik ilerlemenin mimarı olan İstanbul Teknik Üniversitesi önderliğinde, İTÜ ETA Vakfı çatısı altında özgün ve yenilikçi eğitim modelleriyle marka yolculuğuna …

Kahramanmaraş maraş Doğa Koleji sahibi kim?​

KAHRAMANMARAŞ’IN İŞTAHI 2020 yılı başında patlak veren Doğa Koleji krizinde, İTÜ ile markalaşma fikrini en çok benimseyen franchise işletmecilerinden Kahramanmaraş Doğa Koleji sahibi Halil Gürsoy atak yaptı…

Fethi Şimşek kimdir ne iş yapar?​

Fethi Şimşek kimdir ne iş yapar?
Fethi Şimşek, 2002 yılında 100 öğrenci ile eğitim hayatına başlayan ve 52 okulu bünyesine katarak bugün 21 bin öğrenciye ulaşan Doğa Koleji ile Doğa Okulları kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Fethi Şimşek, 1958 tarihinde Şanlıurfa’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı.

Doğa Koleji Müdürü kim?​

Doğa Koleji Müdürü kim?
DOĞA KOLEJİNİN YENİ GENEL MÜDÜRÜ ALİ RIZA LÜLE OLDU.
Adana Koleji sahibi kim?​
Okulun kurucusu ve ilk müdürü Matematik Öğretmeni Ahmet Küstü’dür.
Hande Melis Göksel Kimdir?​
Yaklaşık 60 yıldır Adana’da binlerce öğrenci yetiştiren şimdi üçüncü kuşağa emanet olan Adana Koleji’nin Genel Müdürü ve Kurucu Temsilcisi Hande Melis Göksel, “Bana düşen görev devraldığım bu sancağı daha ileriye taşımaktır” diyor.

Doğa Okulları kapanıyor mu?​

Doğa Okulları kapanıyor mu?
52 okul ve 48 franchise olmak üzere toplam 100 kampüs barındıran Doğa Koleji satıldı. 2019 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesinde eğitim hayatını sürdüren Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de sahibi olan Can Eğitim Grubu’na satıldı.

Leyla Göksel Kimdir?​

Leyla Göksel Kimdir?
Üniversite öğrenimini Ankara Gazi Üniversitesi Resim Bölümü’nde tamamladı. Öğretmenlik yaşamına 1976’da Adana Koleji’nde başladı. Aynı yıl hem müdür yardımcılığı hem de resim öğretmenliği yaptı. “1978’te en az benim kadar bu çınara sahip çıkan” dediği sevgili eşi Derya Göksel ile evlendi.

Doğa Koleji kapanacak mı?​

Doğa Koleji Nereye devredildi?​

Geçtiğimiz yıllarda öğretmen maaşlarını ödeyememesi ile gündeme gelen Doğa Koleji İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesine devredilmişti.

Doğa Koleji Genel Müdürü kim?​

Doğa Koleji Genel Müdürü kim?

Doğa Koleji'nin yeni sahibi, 2021 yılında Türkiye'nin en çok kâr eden eğitim kurumu olan İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu'dur. Can Eğitim Grubu, 52 okulu ve toplam 100 kampüsü olan Doğa Koleji'ni satın almıştır.

Doğa Koleji'nin kurucusu Fethi Şimşek, iddialarla ilgili yazılı açıklama yapmıştır. Kendisi eğitimcilik hayatına 1980'li yıllarda küçük bir dershane ile başlamış ve daha sonra Kültür Dershaneleri, Fatih Dershaneleri, EduTime, EnglishTime ve Doğa Okulları gibi markaları kurmuştur.

Doğa Okulları 2019 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesinde faaliyet göstermekteydi. Ancak şu an Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin de sahibi olan Can Eğitim Grubu'na satılmıştır.

Doğa Koleji'nin ilk müdürü ise Fethi Şimşek'tir. Kendisi aynı zamanda Doğa Koleji'nin kurucusudur.

Doğa Koleji'ni satın alan grup, 2002 yılında eğitim sektörüne katılan ve kısa sürede Türkiye'deki liderler arasına giren İTÜ ETA Vakfı'dır. Bu vakıf, Doğa Koleji'ni İstanbul Teknik Üniversitesi'nin önderliğinde özgün ve yenilikçi eğitim modelleriyle yönlendirmektedir.

Kahramanmaraş Doğa Koleji'nin sahibi ise Halil Gürsoy'dur.

Doğa Koleji'nin genel müdürü ise Ali Rıza Lüle'dir.

Doğa Koleji'nin kapanmasıyla ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak 2019 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesinde olan Doğa Koleji, son olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin de sahibi olan Can Eğitim Grubu'na satılmıştır.

Leyla Göksel ise Ankara Gazi Üniversitesi Resim Bölümü mezunu olup eğitimcilik kariyerine Adana Koleji'nde başlamıştır.

Doğa Koleji'nin genel müdürü Ali Rıza Lüle'dir.

Geri