AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Doga Koleji bursluluk sinavi kac dakika?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Doğa Koleji bursluluk sınavı kac dakika?​

4 ve 5. sınıf öğrencileri için düzenlenen sınav, toplam 60 sorudan oluşur; sınavın süresi 100 dakikadır.
Doğa Koleji Bursluluk sınavı sonuçları 2022 açıklandı mı?
2022 Doğa Bursluluk Sınavı Sonuçları 15 ve 16 Ocak 2022 Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Bursluluk Sınavı değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasını müteakiben 1 hafta içerisinde açıklanacak. 2022 Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandığında sitemizden öğrenebilirsiniz.
Doğa Koleji Bursluluk Sınavı’na nasıl girilir?
Merhaba, Kazanılan burs kayıt olunan kademe bitene kadar (Örneğin; 5. Sınıfa kayıt olduysanız Ortaokul bitene kadar) geçerli olmaktadır. http://www.dogaokullari.com/bursluluksinavi/ linkinden başvuru yapabilirsiniz.

Doğa Koleji Bursluluk sınavı Ne Zaman Saat Kaçta?​

Türkiye genelindeki illere yayılmış 102 adet kampüsüyle dünya standartlarında eğitim sunan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji bursluluk sınavlarını 2021 yılında 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde gerçekleştirdi. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji 2022 bursluluk sınavları tarihini 15-16 Ocak 2022 olarak belirledi.
Doğa Koleji kim satın aldı 2022?
İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesinde eğitim hayatını sürdüren Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi’ni de bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu’na satıldı.
Doğa Koleji Bursluluk sınavı sonuçları 2022 nasıl öğrenilir?
Sınav sonucunuzu öğrenmek için: dogakoleji.com/sinavlar/burs/…

2022 Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?​

Sınav sonuçları, 23 Eylül 2022’de “www.meb.gov.tr” internet adresinden ilan edilecek.
Bilfen ne kadar burs veriyor?
Bilfen bursluluk sınavı ile %10’dan, %100’e kadar burs kazanma imkanınız var. Bilfen Koleji Bursluluk sınavına başvuru için hangi kampüsünüz seçerseniz sınava o okul da girmeniz gerekmektedir. Sınava başvurular, sınav için açılmış olan kontenjan sınırında yapılmaktadır.
Koç Lisesi burs veriyor mu?
Koç Okulu’nda eğitim gören ve vasıfları burs almaya uygun olan öğrencilere tahsis edilir. Detaylı bilgi için tıklayınız. 2021-2022 eğitim dönemi burs başvurularınızı 13 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında yapabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Geri