- Konu Yazar
Doç Dr Mustafa Acar hangi hastanede çalışıyor?
2009 yılında Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde KBB Uzmanı olarak başladığım görevime devam ederken, Mart 2018’de doçentlik ünvanını almaya hak kazandım. Şu anda Eskişehir Şehir Hastanesinde çalışmaktayım.Faruk özkırış hangi hastanede?
Dr. Faruk Özkırış – Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi.Prof Dr Mustafa Acar Kimdir?
Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) üyesi olup, 2011-2015 arasında Aksaray Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmış olan Prof. Acar, 2015 yılından bu yana N. Erbakan üniversitesinde çalışmaktadır. Çok iyi derecede İngilizce bilen Acar, evli ve 4 çocuk babası, 2 torun dedesidir.
Mustafa Melih Demirbüken hangi hastanede?
2015 yılında Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde görevine devam etti.Op Dr Faruk özkırış kimdir?
Faruk Özkırış’ın kısa özgeçmişi şöyle; “1970 yılında doğdu. Babasının memuriyeti sebebiyle ilköğrenimini İstanbul’da tamamladı. İlköğrenimine devam ederken aynız amanda islami ilimler üzerine eğitim aldı. Yüksek öğrenimine Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam etti. 1992 yılında Tıp Doktoru olarak mezun oldu.Dr Faruk Ildız kimdir?
1981, GATA KBB Kliniğine dönerek uzman oldu ve Eskişehir Hava Hastanesi ne atandı. 1994, Hacettepe Tıp Fakültesi’nde Üniversite Doçenti unvanını aldı. 1996, Hava Kuvvetlerinden Kd.Alb. rütbesiyle emekli oldu. Tam gün muayenehane hekimliği yapmaya başladı.
Emniyet Müdürü Mustafa Acar Kimdir?
1980 yılında Başkomiser olarak Diyarbakır’a atandım. Buradaki görevimin sonunda 1983 yılında Adana İli Ceyhan İlçe Emniyet Amirliği’ne getirildim ve bu görevimin sonunda 1985 yılı Eylül ayında Adana Şube Müdürlüğü’ne atanarak burada Personel ve Trafik Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundum.Mustafa Acar çiçek kaç yaşında?
Mustafa Acar 1965 yılında Karaman’da dünyaya gelmiştir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur. Devlet İstatistik Enstitüsü ve Türkiye İş Bankasında görev yapmıştır.Alper dilci hangi hastanede?
Dr. Alper Dilci Özel Atagöz Hastanesi bünyesinde çalışıyor.